2777
2789
عنوان

میشه خواهرشوهرم و بکشم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 58 پست

ب شوهرت بگو به مادرش بگه یا خودت ب مادرش بگو

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سنش کم نبود میگفتم کشتنش نه تنها جایزه بلکه واجبه، ولی چون سنش کمه میگم کشتنش کراهت داره😂😂

مرجع تقلید: ایت الله دریا😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌

منم خواهر نامزدم همینجوریه اونم اتفاقا ۱۴ سال بیشتر نداره دیدم خیلی دخالت و اذیت میکنه ‌کلا دورش کردم از خودمون طوری که میخواد زنگ بزنه به نامزدم از من اجازه میگیره 

وای این خواهرشوهر ده ساله ها رو مخن من یکی دارم انگار هوو منه 

تای هفته بعد عروسیم همش خونه من بود ردش کردم رفت

الان هروقت میخواد بیاد دکش میکنم

ماهی ی بار الی دوبار حق داره بیاد همش میاد میمونه من و شوهرمم بایذ جا خوابمون جدا بشه

خواهرشوهرمن هجده سالش بود همه جا بامون بود تاوقتیم شوهرم کرد آدم نشد..کلا درکش پایین بود ربطی به سن نداره

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»

دست خودم بود که میدونستم چیکار کنم ولی همون اولا مادرشوهرم اومد خونمون واسه مامانم با حرص خط و نشون کشید که به دخترت و بگو با بچه ی من خوب رفتار کنه

همش تقصیر اونه، نمیگه بهش نکن

کافیه نامزدم یه دونه وسیله هم واسم بگیره جنگ راه میندازه که من چی پس

یه دقیقه نمیتونم باهم حرف بزنیم، همش هم میگه بعد عروسی میام طبقه بالا تو برام غذای فلان بپزی و باهات بخوابم وووو منم که میدونم کسی نمیگه بهش نکن، استرس دارم