2777
2789
عنوان

میشه خواهرشوهرم و بکشم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقصیر شوهرمم هست، دختره ی دیو و چنان تو خیابون بغل میگیره انگار 2 سالشه، خرید کردنی که نگووووو دست شوهرم و میگیره میبره جلو من میمونم پشت با یه عالمه حرص

زیاد روش حساسیت نشون نده اگه شوهرت روش حساس نیس بدون اینکه به کسی بگی درستش کن بعدم جلو بقیه ظاهرتو حفظ کن که مثلا خوشتم میاد ازش

برای هر چیزی یه وقت معین وجود داره...عجله نداشته باش😉

وای خدایا حرصم گرفت چه آدمیه مامانش باید بهش یاد بده

به شوهرت بگو یکاری کنه

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
کافیه نامزدم یه دونه وسیله هم واسم بگیره جنگ راه میندازه که من چی پس یه دقیقه نمیتونم باهم حرف بزنی ...

استرس برا چی با شوهرت حرف بزن خب بگو من اینجوری ارامش ندارم دختر ازدواج میکنه که ارامش داشته باشه این چه وضعیه

زیاد روش حساسیت نشون نده اگه شوهرت روش حساس نیس بدون اینکه به کسی بگی درستش کن بعدم جلو بقیه ظاهرتو ...

2 3 روز پیش هنوز خوابم نبرده بود شنیدم شب تو حیاط به مامانش میگفت که من چیا بهش گفتم 😶

استرس برا چی با شوهرت حرف بزن خب بگو من اینجوری ارامش ندارم دختر ازدواج میکنه که ارامش داشته باشه ای ...

هزار بار گفتم، همش میگن درست میشه بچس نانازه کوچولوعه کوفته درده مرگهاااااااا