2777
2789
عنوان

ساک حاملگی هفته ی ششم 😓

11280 بازدید | 22 پست

بچه ها دیروز رفتم سونو دادم دکتر سونو گفن 5 هفته 4 روزته 

ساک حاملگی امم دید ولی تو چیزی نبود دارم از استرس‌ میمیرم گفت دو هفته دیگه بیا سونو 😓اگر تجربه مشابه دارید بگید آروم شم 

تا گفتیم ببخشید به یکی بقیه وایستادن تو صف!!!!!!!!!!!!! 

۵ هفته خیلی زوده علائمی هم داری

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا من نمیفهمم این چ کاریه برا چی میرید سونو و خودتون رو دیوونه میکنید و دنبالش میگردید 8 هفته فقط برید سونو هم ساک و هم جنین و هم قلب همه چی هست الان فقط الکی استرس میگیرید

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

خب زود رفتی

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

وقتی گفته بعدا بیا پس جای نگرانی نیس

نباید انقدر زود برین سونو بزارید جنین شکل بگیره از هفته8 به بعد میشه رفت

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
اصلا من نمیفهمم این چ کاریه برا چی میرید سونو و خودتون رو دیوونه میکنید و دنبالش میگردید 8 هفته فقط ...

دقیقا کاری که من کردم👍👍👍

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

بی بی چک اگه الان باردار باشی خط میندازه

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم  

وای خدایا

این استرس باردارها ، از زایمان هم بدتره

عزیزم از الان تمرین کن کمتر استرس به خودت راه بدی

روند رشد جنین یک روند کاملا پیچیده و خارج از کنترل مادر هست

و در تمام مدت بارداری با استرس ها و نگرانی های بی مورد فقط خودتو اذیت میکنی

امروز نگرانی تو ساک حاملگی چیزی دیده

نشد

فردا نگرانی چرا هنوز قلب تشکیل نشد

فرداییش نگرانی که جفتت پایین

پس فردا نکرانی طول سرویکست کم و زیاده

یه روز دیگه نگرانی نکنه سونوی انومالیت مشکل داشته باشه

چرا تکونهای بچه رو حس نمیکنم

چرا امروز کم تکون خورد

وای نکنه کیسه آبم پاره شه

ببین منم تماااااااام این استرسهارو گذروندم و چیزی جز فشار روحی روانی نصیبم نشد

این نگرانی ها و استرسهارو بزار کنار و همه چیز رو به خدایی که این هدیه رو دلت گذاشته بسپار و بر خودش توکل کن و  از بارداریت لذت ببر

روزی که فرزند نازت به یاری خدا صحیح و سلامت به دنیا اومد متوجه میشی که چقدر الکی حرص خوردی