2777
2789
عنوان

بچه ها کدوم ژل بهتره؟؟؟

135 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

ژل شستشو میخوام بخرم واسه پوست چرب و جوشدار

جوشهای زیر پوستی دارم

بین مارک های لافارر و درمالیفت و لایسل و سینره و فیس دوکس

کدوم بهتره که بخرم؟

پیش پیش از همتون ممنونم😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم سینره میزنم سری بعد میخوام لافارر رو امتحان کنم خیلی تعریفشو شنیدم البته میگن گرونه و با این پول میشه محصولات نوترژینا گرفت

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
عزیزم خودتون جواب دیدین ازش؟ بین این ۴ تا موندم

ژل شست و شو وظیفش تمیزی پوسته برای جوش زیرپوستی اسکراب باید استفاده کنی یا یسری ژل برندای خارجی

لافارر استفاده کردم، خوب بود

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
بین این دوتا از کدوم راضی تر بودین؟😁

هر دو عالی بودن ولی یه کوچولو سینره چون پوست رو شفاف میکنه علاوه مزیت های مشترک ش با لافار

لِذَت بَخشْ تَرين اِنتِخاب زِندِگيمْ توُییٖ همسرجان...♡ 
دوستان من پوستم چربه و جوش زیر پوستی دارم

برا زیرپوستیا باید اسکراب کنی و لایه برداری 

من لاکتیک اسید اوردینری میزنم هفته ای دو بار و اسکراب نوترژینا هم هفته ای دو بار 

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
هر دو عالی بودن ولی یه کوچولو سینره چون پوست رو شفاف میکنه علاوه مزیت های مشترک ش با لافار

ارزونترم هست 😁

اره فکر کنم البته قیمت ش هر ماه داره میره بالا چندین ماه پیش من ۳۵ گرفتم الان ۸۵ 

آره ماشالا نرخشون که هر روز بالا میره 😩