یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودم سینره میزنم سری بعد میخوام لافارر رو امتحان کنم خیلی تعریفشو شنیدم البته میگن گرونه و با این پول میشه محصولات نوترژینا گرفت
تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
من لاکتیک اسید اوردینری میزنم هفته ای دو بار و اسکراب نوترژینا هم هفته ای دو بار
تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
هر دو عالی بودن ولی یه کوچولو سینره چون پوست رو شفاف میکنه علاوه مزیت های مشترک ش با لافار
ارزونترم هست 😁
اره فکر کنم البته قیمت ش هر ماه داره میره بالا چندین ماه پیش من ۳۵ گرفتم الان ۸۵
آره ماشالا نرخشون که هر روز بالا میره 😩