2777
2789
عنوان

دعوای مادرم و زنداداشم بیاین بگین مقصر کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 24777 بازدید | 465 پست

مامانت حق داره ناراحتی کنه با این عروس شارلاطانش

بعد‌شم مگر پسر بدبخت چه گناهی کرده که همه خرجا باید گردن اون باشه بعد میگن چرا تو ایران این قدر ازدواح کم شده؟ ماشا الله بس که دخترا و خانواده هاشون پرتوقع البته نه همه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر رو میدیدبه عروس به داداشت بگیدهمه خرج مراسم وجهزیه باخودت مایک قرون خرج این انتر نمیکنیم عروسیت هم نمیاییم بروحالا هرگوهی میخوای بخور حالاگوشی روبرداردقیقا این حرفها رو به اون انترخانوم هم بگو اگرناراحته مهریه بزاره اجرا بندازتت زندان تاادم بشی اینقدر خبرچینی نکنی

پسری که نتونه حرف خانوادش رو تو دلش نگه داره و میره فوری کف دست زنش میزاره و راه باز میکنه برای زنش ...

بحث ما اصلا پسر نیست شما گفتی مگه بخاطر جهیزیه نخریدن عروسیه بدیه منم گفتم خیر برای این بی احترامی بده

👻
تو این گرونی پسر از کجا بیاره؟؟؟ 

پسر اگه شرایط رفاه خانوم و ندارن از دختر و خانواده. دختر تقاضا می‌کنه که کمکش کنه وگرنه وظیفشون نیست لطفه

حالا شماهم که عروسی نمیگیرین به جای وسیله خونه بخرین این که دعوا نداره

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
بیچاره پسرا😕🤕

ماخودمونم پسر داریم 

ولی خوب باید قبول کنیم پسر وظیفه داره مایحتاج اولیه زندگی و فراهم کنه پدر زن وظیفه ای نداره 

مرده ک نان اوره هرچند خیلی از دخترا الان پا به پای شوهراشون کار میکنن و خانواده ها هم حمایت میکنن

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
ماخودمونم پسر داریم  ولی خوب باید قبول کنیم پسر وظیفه داره مایحتاج اولیه زندگی و فراهم کنه پدر ...

چون خودم سه تا پسر دارم دلشوره افتاد بهم یهو🤕😁

وای ننه بچه هام گناه دارن

میرم از اصفهان زن میسونم😁

ولی انشاءالله اینقدر داشته باشن که همه جوره هوای زنشونو داشته باشن🤲

اما خیلی گرونه وسیله مردا گناه دارن

هم طلا هم خونه هم وسیله وای کمرم شکست خواهر    

پرش افکار پیدا کردم😂

خدا کنه خدا واست بسازه
چون خودم سه تا پسر دارم دلشوره افتاد بهم یهو🤕😁 وای ننه بچه هام گناه دارن میرم از اصفهان زن میسون ...

😂😂😂خدا نگه داره

آره بابا ما مادر شوهر های آینده پسرامونو جوری بزرگ میکنیم که بگن زیر دست ملکه تربیت شده نه جادوگر  باید وزیر و وکیل و پروفسور بشن😆

هندوانه هایم کو😂

سه طلاقش کنید بره

معلومه با شوهر اولشم‌نساخته طلاقش دادن

داداشتو ساده گیر آورده

والا یه مطلقه میشناسم خیلی آروم و پخته تر شده اصلا حاضر به ازدواج با پسر مجرد نیست. 

ادم بی چشم و رو، مطلقه و مجرد نداره که

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

حتی انگشتر عقد برا داداشم نخریدن برگشته به مامانم گفته بتوچه ما چه میکنیم پسرات و دخترات حق ندارن پا ...

واویلا این مثل زنداداش منه . عروسی هم بکنه با پول داداشت کادو و مهمونی فقط به خواهر برادرا خودش میده . 

ما برا تک تک مناسبت هاشون کادو میبریم مهمونی بدیم داداشم رو هم دعوت می‌کنیم. ولی این خانوم حتی برا کادو اولد زورش میاد حتی خیلی خیلی کمتر از تون جیزی که ما دادیم جیران کنه. بدبخت عقده داره مام فقط خوشحالیم پسر داره عروس دار میشه جبران میکنه براش. زمین گرده

راضی ام به رضای تو خدای مهربان من
😂😂😂خدا نگه داره آره بابا ما مادر شوهر های آینده پسرامونو جوری بزرگ میکنیم که بگن زیر دست ملکه تر ...

وای امان از عرررروس. عروس ها پسر از مادرش میدزدن

راضی ام به رضای تو خدای مهربان من