بچه ها زنداداشم اخرین فرزند خانوادس و بقیه خواهر برادراش ازدواج کردن از نظر وضع مالی هم کاملا اوکی هستن اما نه تنها جهزیه به دختر ندادن با مادرم رفتیم برا صحبت کردن قرار عروسی البته قراره تو محضر عقد کنن شبش هم خواهر برادری شام بخوریم برن سر زندگی
😍💗مامان دوتا فسقلی پنج و سه ساله که عاشقشونم مهربانترین مادرم 🦋.......به قول یه بزرگی 🌸💜 همون بزرگسالی باش ک تو بچگی دوس داشتی کنارت باشه 👏✨🌸💋 همسرم قشنگترین و نجیب ترین مرد دنیاست.. خدا جونم ممنونم بابت همه چیز 💞
با عرض معذرت عروستون واقعا پاچه پاره است خدا ب دادتون برسه یعنی چه ادم به بزرگتر از خودش بی احترامی کنه به نظر من هنوزم وقت دارین تا عقد نکردن بیشتر فکر کنین و در نهایت وقتی میگه پا خونم نزارین پا تو مراسمم نزارین و داداشتونو ارث خودش میدونه شما تنها راهتون اینه تو خونه و جهاز کمک مالی ندن پدر و مادرتون اینی میخواد دونفره شرو کنه و از همی الان بین خانواده رو بهم بزنه انتظار کمک هم ازتون نداشته باشه
میخواد فرقی بین بچه ها نباشه برا بقیه خرج کرده براینم خرج کنه
بقیه مث ایشون بی احترامی کردن ؟؟؟گفتن شما خرجو بده ولی مراسمم نیا خیلی پوست روی این خانم کلفته به سنگ پا قزوین گفته برو من جاتم.حرصممیگیره میبینم مادر یه عمر زحمت میکشه اخر سر این بشه جوابش داداشتونم ابی ازش بخار نمیشه
نشسته به گریه میگم جوابشو بده میگه ولش کن ناراحتی میکنه اول راه برا داداشت😐
اون گفت کت نمیخرم شمام میگفتین ماهم لباس عروس نمیخریم آرایشگاه هم خودش بره حلقه رو هم پس بده واسه خودش حلقه بخره
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
یدونه برادرم ظهر تاسوعا آسمانی شد قربونش برم من موندم تک و تنها با پدرو مادرم که کمرشون شکست داداش عزیزم دو ماه بود دومادشده بودی برای عروسیت کلی برنامه داشتم دای دایی بچه هام کجایی پس ،چع بی خبر رفتی، خونه بدون تو جهنمه ،برای شادی روح داداشم صلوات بفرستین.