2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 309511 بازدید | 28704 پست

سلام آلبالو جان عزیزم شبت بخیر .عذر میخوام سوال داشتم .من دوس دارم موهام البالو شرابی بشه البته نه بیس کار...اینکه مثلا هاله ای از آلبالویی توی موهام پیدا بشه اینم بگم موهام سفیدی زیاد داره .امکان داره راهتماییم کنیم اگر براتون مقدوره ...ممنون میشم همیشه زحمت میکشین 🙏❤❤❤

از خداوند برایت چیزی میخواهم که جز خدا در باور هیچکس نمیگنجد...ارامشی که الان دارم ,مدیون انتظاریست که دیگر از کسی ندارم.......!!!

سلام.آلبالوجان رنگ مارک بلگااستفاده میکنم.اگربخوام خیلی براق بشه موهامیتونم درموادرنگ واکسیدان روغن مایع یاسرم موی سریتاکه دارم بریزم برای براقیت؟یاثاثیری نداره این کار؟واریاسیون نقره ای برای هرتیوپ رنگ یک بندانگشت میریزم ولی اصلاتاثیری نداره.توی ترکیب رنگهارنگ طلایی هم به اندازه یک انگشت امتحان کردم که زیبامیشن رنگهاولی خب براق نمیشن بااین روش هم که امتحان کردم.ممنون میشم راهنماییم کنید‌یامارک رنگی بهم بگیدکه ازلحاظ حجم وقیمت به صرفه باشه وبراقیت هم داشته باشه.مارک گارنیرشنیدم براقیت داره ولی خب حجمش خیلی کمه ویه خرده گرونه انگار‌.البته تاالان گارنیرنخریدم وامتحان نکردم.ممنون.

........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام آلبالو جان عزیزم شبت بخیر .عذر میخوام سوال داشتم .من دوس دارم موهام البالو شرابی بشه البته نه ب ...

سلام عزیزم

یعنی مثل هایلایت بشه ؟ اگه اینجوری میخوای میتونی یه کلاه مش بذاری سرت موها رو دربیاری رنگ کنی بعد بشوزی و کلاه رو دربیاری

رنگ البالویی جداگانه وجود داره شرابی هم که هست حالا ترکیبش ون کنی یا تک رنگ استفاده کنی سلیقه ایه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام.آلبالوجان رنگ مارک بلگااستفاده میکنم.اگربخوام خیلی براق بشه موهامیتونم درموادرنگ واکسیدان روغن ...

سلام عزیز

جنس مو مهمه و سلامت بودنش ، این چیزا اثر خاصی نداره با شستشو هم میره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام عزیزم سال نو مبارک انشاالله سال خوب و پربرکتی داشته باشید🌹🌹❤️

من دکلره کردم موهام زرده هررنگی میزارم زور پاک میشه موهام حالت زردی داره ،رنگ زیتونی هم دوس ندارم چه رنگی بزارم این زردی ها رو بگیره با شستن دوباره زرد نشه 

میتونی فندقی بذاری ولی بهتره در کل این رنگ با یه دکلره چند دقیقه ای پاک بشه بعد رنگ گذاشته بشع

سلام آلبالو جان من فندقی رو گزاشتم روموهام اولش خوب شد ولی به مرور با شستشو دوباره به سبز میزنه. 

الان اینکه گفتین با دکلره چنددیقه ای پاک کنم منظورتون همون دکاپاژ هست؟ چطور باید انجام بدم؟

سلام عزیزم سال نو مبارک انشاالله سال خوب و پربرکتی داشته باشید🌹🌹❤️من دکلره کردم موهام زرده هررنگی ...

سلام عزیز سال نو شما هم مبارک

رنگ تیره باید بذاری تا پوشش بده و با شستشو زود ول نده رنگ رو

مثلا ترکیب شکلاتی و طبیعی ۵ و کمی دودی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالو جان من فندقی رو گزاشتم روموهام اولش خوب شد ولی به مرور با شستشو دوباره به سبز میزنه. الا ...

دکلره و اکسیدان و یه کوچولو شامپو رو قاطی کن موها رو ماساژ بده چند دقیقه و بشور

شماره رنگت هم روشن نباشه ،روشن باشه زودتر رنگ پس میده

و اینکه در کل دکلره همینه ، رنگ ثابت نیست

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم