2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 309521 بازدید | 28704 پست

عزیز دلم تازه تاپیکت رو ممکنه سوالم رو تو صفحات دیگه جواب داده باشی اگر تکراریه عذرخواهی میکنم

ی روتین پوستی قیمت مناسب شاغلم هستم وقت چندانی ندارم

برای پوست خشک معرفی میکنید

زیاد گرون نباشه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

سلام وقتتون بخیر

من پارسال یه رنگ n4رو به هوای اینکه نوشته بود قهوه ای روشن گرفتم و گذاشتم ولی بعد شستن تقریبا به مشکی میزد😩

از پارسال هر رنگی زدم اصلا پایین موهام رنگش تکون نمیخوره

چجوری روشن کنم موهامو؟یا پاک کنم این رنگو بدون اینکه موهام بسوزه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام.ببخشیدآلبالوجان عدد۲.بعدازممیزبه معنی مات وزیتونی هست یاشرابی وبنفش؟مثلارنگ۵.۲۱مرواریدی مارک بلگا.یعنی طبق اعدادبعدازممیز ترکیباتی ازشرابی ودودی هست؟یاترکیبی اززیتونی ودودی؟یامثلاگردویی۶.۹۲مارک بلگامیشه ترکیب خاکستری وزیتونی؟یاترکیب خاکستری وشرابی؟ تناژرنگ مواعدادبعدازممیزتوی یه لیست ۲زده بودمات وزیتونی..توی یه لیست دیگه زده بود۲شرابی یابنفش‌‌..برای مارک بلگابرای عدد۲چه رنگی درنظربگیرم.زیتونی یاشرابی؟ممنون

........
من روی موهام که نارنجی شده بود بلوند خاکستری و بلوند دودی متوسط و یه کوچولو فندقی تیره ترکیب کردم و ...

میتونی فندقی بذاری ولی بهتره در کل این رنگ با یه دکلره چند دقیقه ای پاک بشه بعد رنگ گذاشته بشع

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام.ببخشیدآلبالوجان عدد۲.بعدازممیزبه معنی مات وزیتونی هست یاشرابی وبنفش؟مثلارنگ۵.۲۱مرواریدی مارک بل ...

سلام عزیز ، بر اساس کاتالوگ باید ببینی معنیش چیه مثلا برای شرابی خالص چه اعدادی به ‌کار برده

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام وقتتون بخیر من پارسال یه رنگ n4رو به هوای اینکه نوشته بود قهوه ای روشن گرفتم و گذاشتم ولی بعد ش ...

سلام عزیز

دکلره میخواد ، یا حالا در پایین ترین سطحش مثلا یه رنگ سه صفر که بعدش بتونی یه رنگ متوسط بذاری

ولی اگه نظر من رو بخوای بهتره اگه عادت و حوصله به سر وکله زدن و شارژ دائم رنگساژ و مراقبت از موی به پایه رسیده نداری ، موها رو کوتاه کن تا اون رنگ دیگه کوتاه بشه بره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
عزیز دلم تازه تاپیکت رو ممکنه سوالم رو تو صفحات دیگه جواب داده باشی اگر تکراریه عذرخواهی میکنمی روتی ...

پوستم خشک بود کدر و بیحال و کم اب هم بود. روتینم اینه. شوینده صورت نوتروژینا تو حموم بعد سرم ویتامین سی بیو آکوا. کرم ویتامین سی دور چشم ویتالیر. ابرسان ژوت. هرشب بعد حموم. خیلی عالی شده پوستم بعد دو ماه

یه سرم ویتامین سی داشته باش مثلا مارک بیو اکوا ، شوینده صورت نوتروژینا هم خوبه ، آبرسان هم داشته باش

مارک باید امتحان بشه پوست به پوست فرق داره به خاطر همین دقیق نمیشه مارک خاصی گفت

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم میخواستم ازتون بپرسم مجموعه رنگ های طبیعی n رو اگه بخواهیم تنها استفاده کنیم نیاز به واری ...

سلام عزیز ، بستگی داره به شرایط مو ، در کل بله میشه از مثلا واریاسیون آبی اینا استفاده کرد ،، البته n۴ قهوه ای خیلی تیره رو به مشکی هست واریاسیون نمیخواد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزدکلره میخواد ، یا حالا در پایین ترین سطحش مثلا یه رنگ سه صفر که بعدش بتونی یه رنگ متوسط بذا ...

اسی میدونی برا این این رنگ مو باید چه شماره هایی بگیریم یا ترکیب کنیم

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

سلام آلبالو جان در مورد رنگ مویی که امسال ترند شده سوال داشتم تو اینستا نگاه میکنم هرکس یه ترکیب  رنگی گذاشته همه شونم میگن موکا در میاد من موهام رنگ نداره چه ترکیبی بذارم که خوب در بیاد؟ ممنون میشم راهنمایی کنی

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

سلام عزیزم یه سوال در مورد روشن کردن موی طبیعی بدون دکلره با رنگای هایلیفت داشتم

می خوام موهام بدون دکلره روشن بشه بعد با رنگای هایلیفت تو گوگل گفته رنگ باید کرد رنگای شماره ی ۱۲ اما اکسیدان رو چند باید بریزم؟

اکسیدان ۱۲ درصد یا ۹ درصد؟

موهام تار ضخیم هست