2777
2789
عنوان

شوگر. ددی💃

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 37 پست
نه به خاطر اطلاعات عمومی نگفتم سبک نوشتارت جالب بود  

خیلی متشکرم لحن حرف زدم هم همینطوره آخه عاشق داستان خوندن هستم ولی امیدوارم کردی 😍.راستی اسم پروفایلت کیه اولین بارمه می شنوم؟.اگه از لحنم خوشا میاد بیا سای ت مادران اونجا پر از اینجور حرفاست منم اونجام خیلی خوش میگذره حتما خوشت میاد منکه اونجا روم نمیشه حرف بزنم بسکه قلمشون عالیه

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙂 اوژنی گرانده اسم اولین رمانیه که توی زندگیم خوندم اثر بالزاک

وای چه باکلاسی دختر. من اولین رمان زندگیم پری دریایی بود😁

اون رمان نیست عزیزم قصه ست🙃 اولین قصه ی منم بزک زنگوله پا بود🤦🏻‍♀️😅

واقعا گفتم که سوادم کمه. 🤣

رمان داستان بلنده دیگه؟ برامن درامیج بود یه برده ی سیاه قدبلند با پوست قهوه ای که توی قرارگاه مرد پولداری متولد شده بود اما چون پدرانش و برادرش قهرمان مبارزات برده ای بودند و خوش تیپ بود وارد زندگی ارباب شد ولی بدبختی کشید آخرش هم جای ارباب رو گرفت🌷

ای بابا باز باعشق قابل تحمل تره براپول که خودکشی محسوب میشه. روزی دست خداست وله کن ازدواج اینجوری رو

ببین، اوضاع اقتصادی خیلی داغون شده. وگرنه من هم کسی هستم که حرف اول زندگیم رو عشق ممیزنه

مرا زن بخوان تا سرشار شوم از زنانگی