سلام من در شهر دیگه ای دور از خانواده کار میکنم یه خواستگار از اون شهر واسم اومده ۴۱ سالشه کارمند بانک خونه و ماشین همه اوکی. وضع مالیش خوبه من ۳۳ سالم هست یکبار اومدن خونمون خانواده خونگرمی داشتن ولی متاسفانه خود پسره خیلی خشک و جدی بود حتی اینستاگدامشو میدیدم عکسهایی که تو طبیعت گرفته بود با حالت عصبانیت. من اصلا نمیتونستم باهاش صخبت کنم و راستش میترسیدم ازش. حالا دوباره میخوان بیان بنظرتون چکنم. البته زیاد صحبت نکردیم
اگه احساس میکنی به مشکل میخوری بخاطر اوضاع خوبش قبولش نکن بلاخره اخلاق هم مهمه
فکرشو بکن تو جمع همه بگن بخندن اون با یه پوزخند 😏یه گوشه نشسته باشه
نمیشه که 🤕
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی.......... اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغزِ خالیشون........ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن🖤.......... 🌨️ اسفندیِ جذاب🌨️
سنت بالاست... فک نکنم ازین ب بعد خاستگارای پیچرا در پی داشته باشی... سعی کن این نظر و دیدی ک از اون اقا داریو بهش بگی تا ب جواب صحیحش برسی. بعضی از مردا جلو همه خشک و جدین ولی تو محیط خانوادگی و پیش همسرشون راحتن...
یعنی در این حد جدی و خشن؟😐 اگه احساس میکنی به مشکل میخوری بخاطر اوضاع خوبش قبولش نکن بلاخره اخلاق ...
حتی به زور احوالپرسی میکرد ولی خواهرش و مادرش واقعا خوب بودن خودش به زور حرف میزد اصلا یه جوری بود والا من قبل اومدنش هم فقط عکسهاشو دیده بودم به خواهرم گفتم چقد خشنه
حتی به زور احوالپرسی میکرد ولی خواهرش و مادرش واقعا خوب بودن خودش به زور حرف میزد اصلا یه جوری بود و ...
ردش کن
اخلاق تا آخر عمر عوض نمیشه مطمئن باش
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی.......... اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغزِ خالیشون........ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن🖤.......... 🌨️ اسفندیِ جذاب🌨️