2777
2789
عنوان

🤷‍♀️لک قهوه ای 3/4 روز قبل از موعد برای اولین بار 🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 39 پست
ان شاءالله شماهم اگ نی نی میخای باردار باشی،منم برا اولین بار ماه قبل اینطور شدم،من فک نمیکنم باردار ...

انشاالله 

میگم که بعضیا لقاحشون دیره بیبی چک نشون نمیده سه روز دیگه امتحان کن و تا اون روز مواظب خودت باش 

🦋خُدایآ شُُکْرِِت🦋
ربطی ب سینه درد نداره.من خودم الان این سومین بارداریمه که پارسال یه سقط داشتم،هیچ کدومشون همون اول س ...

عزیزم لک لانه گزینی چندروز قبل پری دیدی؟

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله  میگم که بعضیا لقاحشون دیره بیبی چک نشون نمیده سه روز دیگه امتحان کن و تا اون روز موا ...

باشه عزیزم،ممنون،دعاکن برام😔

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
حتما گلم نا امید نباش مادر شدن حق همه ی خانوماس کاش خدا این حقو از کسی نگیره و همه تجربه کنن❤️🙌

ان شاءالله،من این ماه اگ پری اومد باید برم یه دکتر دیگه و روز از نو،روزی از نو!!شوهرم گفت ولش کن بچه دوم نمیخام!!ولی دخترم تنهاست

عزیزم لک لانه گزینی چندروز قبل پری دیدی؟

مال من دقیق روز موعودم بود.البته یکی دوماه قبلش پریودیام نامنظم شده بود.دقیق نمیدونم اون ماه اون روز موعودم حساب میشد یا نه.سه روز هم بیشتر نبود فک کردم پریود شدم.دیگه بی خیال شدم ولی بعد یکی دو هفته حالت تهوع و سرگیجه داشتم .بعدش دوباره اقدام ب بارداری داشتم که ماه بعدش نشدم.بی بی چک زدم مثبت بود آزمایشم هم مثبت شد،تیترم رو یادم نمیاد.زمانی که به حساب خودم 7 الی8هفته بودم رفتم سونو که ببینم قلب تشکیل شده یا نه.دکتر گفت نزدیک 11هفته ای.اصلا باورم نمیشد.همین چیزایی که الان ب شما گفتم ب دکتر سونو هم گفتم گفت اون موقع پریود نبودی باردار بودی و احتمالا اون لک لک لانه گزینی بوده.حتی اون مرکز برای سونو خیلی شلوغ بود حالا حالاها نوبت نمیدادن. برای سونوی ان تی خود دکتر ب منشیش گفت برای این خانوم اگه دوست داره برای چند روز دیگه نوبت ان تی بذار.

مال من دقیق روز موعودم بود.البته یکی دوماه قبلش پریودیام نامنظم شده بود.دقیق نمیدونم اون ماه اون روز ...

چه جالب،ان شاءالله موفق باشی،من واسه دخترم اصلا لک ندیدم،این ماه یه لک دیشب دیدم اما حدس میزنم پری میاد ولی کاش نیاد🥰

مال من دقیق روز موعودم بود.البته یکی دوماه قبلش پریودیام نامنظم شده بود.دقیق نمیدونم اون ماه اون روز ...

واای چه خوب 😍

اون سه روز که فکر کردی پریود شدی شدید بود؟ 

🦋خُدایآ شُُکْرِِت🦋
ان شاءالله،من این ماه اگ پری اومد باید برم یه دکتر دیگه و روز از نو،روزی از نو!!شوهرم گفت ولش کن بچه ...

یدونه که داری خداروشکر دومی هم با خیال راحت بیار بالاخره میشه 😍

🦋خُدایآ شُُکْرِِت🦋
چه جالب،ان شاءالله موفق باشی،من واسه دخترم اصلا لک ندیدم،این ماه یه لک دیشب دیدم اما حدس میزنم پری م ...

منم الان جنین دختره لک ندیدم.پارسالم باردار بودم لک ندیدم ولی دخترم تو هفته 20دقیق روز دختر آسمانی شد.

واای چه خوب 😍 اون سه روز که فکر کردی پریود شدی شدید بود؟ 

نه شدید نبود.ولی نوار بهداشتی میذاشتم کثیف میشد.قهوه ای بود.شاید اگه خیلی ب بهداشتم اهمیت نمیدادم میشد همون سه روز از یه پد استفاده کنم.

یدونه که داری خداروشکر دومی هم با خیال راحت بیار بالاخره میشه 😍

ان شاءالله،عروسا پدرشوهرم هی بچه میارن مادرشوهرم و اطرافیان میپرن بمن!😔جدیدا دیگ خونه پدرشوهرم نمیرم چون میان جلو شوهرم پز اونارو میدن،دلم پر میشه!شوهرمم طفلی ناراحت میشه،چندبارم ب مادرش گفت ما بچه نمیخایم ولمون کن ولی پشت سر گفته بود عروسم مشکل داره پسرمو پرکرده ک بگه جفتمون بچه نمیخایم🙄درصورتیکه واقعا مشکل بزرگتر از همسرمه!کاش خدا میدید چقدر تحت فشارم