2777
2789
عنوان

همگی بیاید بگید خانواده هاتون چند وقت یکبار بهتون سر میزنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 54 پست
ای بابا ازشب قبل بگو فردا میام اونجا ازصبح تادیگه اونانیان

میگم ولی باز اونا میان

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡
منم نمیتونم بگم ولی خسته میشم خودشون از مرکز شهر دورن من مرکز شهرم خونم مثل یه کاروانسرا میشه هر کی ...

چقدر ادم خسته میشه واقعا همش درحال پذیرایی و جمع و جور کردن 

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علنی بگو بهشون  بگو شوهرم ناراحته میگه خسته شدم از مهمون داری  ناراحت نشیا ولی تقصیر خود ...

زندگیم تقریبا خراب شده تا حدودی طلاق عاطفی گرفتیم و یک عالم سر همین موضوع زد و خورد داشتیم

چقدر ادم خسته میشه واقعا همش درحال پذیرایی و جمع و جور کردن 

فرصت هم نمیدن ادم بره خونه اونا هی خودشون میان منم تو خونه دلم میگیره 

زنداداشم میره دکتر دوتا بچه رو میذاره خونه من منم خودم دوتا دارم مبمیشن ۴ تابچه 

درکت میکنم  ادم نمیتونه یه لباس باز بپوشه تو خونه خودم ارامش ندارم

دقیقا یه دوش خجالت میکشی بری بگیری نمازم جلو چشمام غذا میشه

فرصت هم نمیدن ادم بره خونه اونا هی خودشون میان منم تو خونه دلم میگیره  زنداداشم میره دکتر دوتا ...

اره من تو یک ماه اخیر ۳ بار رفتم باورت میشه 

وای چقدر سخت مدیریت ۴ بچه باهم

خب یجوری بهشون بفهمون که من دلم میخواد بیشتر بیام خونه شما،حوصلم سر میره همش خونه خودمم،البته خودشون ...

دیگه بعضی وقتا با رفتارم سعی کردم اما نمیفهمن 

زندگیم تقریبا خراب شده تا حدودی طلاق عاطفی گرفتیم و یک عالم سر همین موضوع زد و خورد داشتیم

شوهرت و زندگیت مهمه 

یا ناراحتی خانوادت؟ 

خوندم تایپکت رو پیتزا درست کردن با خالت اومدن خونت شوهرت ناراحت شده 

اسی بخاطر بچت برا حفظ زندگیت تلاش کن 

خدایی نکرده کار به طلاق برسه همین خانوادت میگن بچه رو بنداز سرش فقط خودت بیا 

از خانوادتم دفاع نکن خواهشا کارشون اشتباهه دوتایی باهم نقشه بکشید چی کار کنید کمتر بیان بزار شوهرت بفهمه تو طرفدارشی و قبولش داری و بهش حق میدی 

اره من تو یک ماه اخیر ۳ بار رفتم باورت میشه  وای چقدر سخت مدیریت ۴ بچه باهم

حالا چن هفته پیش عروسمون گفته بود بیا خونه مامان خیلی وقته نمیایی مامانم گفته بود نه شما برین خونه اونا

میشینم واسه خودم برنامه میریزم که امروز اینقد کار دارم بعد میبینم یکی اومد نتونستم برسم به کارم

ما تهرانیم

اونا شهرستان

یه 5 سالی میشه نیومدن

البته من مجردم ها 

از طرف مامانم گفتم😐😂

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
شوهرت و زندگیت مهمه  یا ناراحتی خانوادت؟  خوندم تایپکت رو پیتزا درست کردن با خالت اومدن ...

ای خواهر اگه بگم چی به سرم اومده سر این رفتاراشون 😞

یک سره خونه ماین تو همین هفته تا الان دوبار اومدن فردا ه زنگ زدن میایم 

ما تهرانیم اونا شهرستان یه 5 سالی میشه نیومدن البته من مجردم ها  از طرف مامانم گفتم😐😂

😅😅😅