2777
2789
عنوان

همگی بیاید بگید خانواده هاتون چند وقت یکبار بهتون سر میزنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 54 پست

خانواده ی منم نمیان،مگر اینکه دعوتشون کنم،خیلی صبرو حوصله داری که تحمل میکنی،آدم بعضی وقتا حوصله ی خودشم نداره 

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده ما کلا این مدلی هستن که خونه بچه‌هاشون در موارد نادر میرن ولی همیشه بچه‌ها و نوه‌ها میرن خون ...

ان شا الله این کرونا بره شما هم برید دیدنشون

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡
نمیشه آدمم چیزی بگه والا حق داری شمام

نه دلم نمیاد ناراحتی شونو ببینم اما دیگه وقت نمیکنم حتی واسه بچم خوب مادری کنم

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡
خانواده ی منم نمیان،مگر اینکه دعوتشون کنم،خیلی صبرو حوصله داری که تحمل میکنی،آدم بعضی وقتا حوصله ی خ ...

اره بعضی وقتا دو سه روز بیرون نرفتن میخوام برم خونشون و یه دوری تو شهر بزنم ولی اونا میان

میدونی از همه کارهام میونم از درسم از بچم از شوهر و زندگی و همه چی

خب خودتون مدیریت کنید‌.اینجوری ادم کلافه میشه بجای اینکه از کناره هم بودن لذت ببرید....

مثلا میتونید بگید مریضم حال ندارم کار دارم میخام برم جایی مهمون دارم و....

خوب بگو ما میخواییم بیایم اونجا  یا بگو خونه نیستیم  خیلی زیاد میان خداییش هر مردی باشه ...

همش به فکر اینن که دل اون یکی خواهرم باز بشه به من و زندگیم توجه ندارن چند ماه پیش خواهرم یک هفته اومد خونه ما موند

کلا این رفتار ها باعث نصف دعواهای منو شوهرم شده و خیلی از هم فاصله گرفتیم

خداییش حق داری فقط پدرومادرتون میان یا خواهربرادرمجردم داری؟

خواهر مجردم دارم اونم خیلی میاد میمونه و این که حتی یک ظرف جا به جا نمی کنه وقی میاد

اره بعضی وقتا دو سه روز بیرون نرفتن میخوام برم خونشون و یه دوری تو شهر بزنم ولی اونا میان

خب یجوری بهشون بفهمون که من دلم میخواد بیشتر بیام خونه شما،حوصلم سر میره همش خونه خودمم،البته خودشون باید درک کنن هرچیزی حدی داره،مثلا ماهی یا دوماه یبار بیان اشکال نداره،نه اینکه هفته ای دوسه روز تواین اوضاع گرونی،شوهرتم خیلی صبوره که چیزی نمیگه بنده خدا

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
همش به فکر اینن که دل اون یکی خواهرم باز بشه به من و زندگیم توجه ندارن چند ماه پیش خواهرم یک هفته او ...

علنی بگو بهشون 

بگو شوهرم ناراحته میگه خسته شدم از مهمون داری 

ناراحت نشیا ولی تقصیر خودته از خانواده خودتم رودربایسی داری که راحت حرفت رو نمیزنی 

دور از جون زندگیت خرابم بشه میگن مقصر خودت بودی 

منم خونوادم بیشتر میان یعنی کم میرم اونا میان بیشتر  منم بچه کوچیک دارم اذیت میشم شوهرمم غر می ...

چقد مثل من منم شوهرم غر میزنه بعضی وقتا خسته از سرکار میاد اونا هم میان سر و صدا میکنن

علنی بگو بهشون  بگو شوهرم ناراحته میگه خسته شدم از مهمون داری  ناراحت نشیا ولی تقصیر خود ...

منم نمیتونم بگم ولی خسته میشم خودشون از مرکز شهر دورن من مرکز شهرم خونم مثل یه کاروانسرا میشه هر کی بره بازار بره دکتر بره خرید باید یه سر به ما بزنه ایستگاه صلواتیه