2777
2789
عنوان

@نی_نی_يار_شب لطفا صحت کاربری @فاطی_ما رو بررسی کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 11612 بازدید | 230 پست
نه نفهمیدم  ولی کلا توتاپیکش بودم تااونجایی که لباس سفارشی نوزادان فوت شده که به سفارش مادرشوه ...

دوست دلوینت بود تو اکثر تاپیکاش تگ کرده بود بگذریم اما نوشتارش مثل دلوینت ،ترحم برانگیزی رو طلب میکرد و‌خیلی دروغای دیگه یهو زو شد

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@فاطی_ما   لطفا دیگه تاپیک نزن دختر خوب کسی نمیتونه کاری کنه برات با مادرت درمیون بزار دختر خ ...

اره من دیگه تاپیک نمیزنم با نی نی یار هم صحبت کردم گف فعلا چیزی نگو تا با مدیریت حرف بزنم منم گفتم باشه🙂

یکی بمن بگ‌چطو بهش تجاوز شده کار کی بوده 

خرزوخان

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

من نمیگم فاطی ما دروغ گفتن داستانشون هم نخوندم ولی طبق گفته دوستان، تو  خونه که تنها نبودن، فکرکنم دوستان گفتن عموش اینا خونه بودن، چطوری میشه صدایی شنیده نشه یا طرف اینطوری ریسک کنه بیاد داخل!

چ بد موقه سرم درد میکنه ی موقم از برق میکشنم😐

عجیبه ک خابم میادو نگفتی😐😂

𝐵𝑒 𝓉𝓇𝓎 𝓉𝑜 𝒽𝒾𝒹𝑒 𝑜𝓊𝓇 𝒻𝑒𝑒𝓁𝒾𝓃𝑔𝓈 𝒷𝓊𝓉 𝒻𝑜𝓇𝑔𝑜𝓉 𝑜𝓊𝓇 𝑒𝓎𝑒𝓈 𝓈𝓅𝑒𝒶𝓀🖤تنها حقیقتی ک وجود دارع اینه ک هیچ حقیقتی وجود نداره؛🥀🚶‍♀️و درد ها در سینه هایمان نفوذ کرده و دم نمیزنیم.و دم نزدنمان میشود همان بغض در گلو :)و خفه میشویم بر سر این بغض آشکار!.انسان ها دو دسته اند: ولی شما از هر دو دستش دوری کن:) منو لایکم نکنین پلیز  
منم هنوز باورم نمیشه شاید اشتباه شده واقعن 😐 یعنی همه چیش دروغ بود..

من بعد گلبهار ویکی بود بعد اون گفته بودم دیگه داستازندگی نمیخونم ولی واسه این خانوم برام ناراحت کننده بوددنبالش کردم 

لطفا بی زحمت او قاشق رو بزار رواجاق ☹

میخوام پشت دستمو داغ کنم دیگه داستان زندگی وارد نشم تونی نی سایت😒

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
فرد آسیب دیده باید رضایت داشته باشه که بعدا مشکلی برای این نهاد پیش نیاد ،اگر‌دیدینش حتما به مرکز مد ...

سلام ببخشید میدونم الان زمان خوبی نیست ولی میشه من بهتون درخواست بدم درباره مددکاری اجتماعی یکسری سوالات دارم بپرسم؟

کاربری فاطی ما تعلیق نیستن من کاربر دیگه ایی رو گفتم تعلیق شدن

خدا قوت ممنون ببخشید که من اشتباه برداشت کردم حلال کنید💐💐💐

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

فاطی ما منو الان لایک کردی.عزیزم داری میخونی پس پیامارو. ارزوی ما برات اینه ک واقعا اتفاقی نیفتاده باشه برات و سرکاری بودنش خوشحالمون میکنه چون انسانیتمون این اجازه رو نمیده بهمون ک از عذاب کسی خوشحال شیم.شاید فقط ی دلخوری بمونه ک پاب پات برات غصه خوردیم.امیدوارم ک همش الکی باشه.چون میدونم چه درد بدیه.اما اگر واقعی هس لطفا بذا کمکت کنن.نترس.و اگر نمیخوای ک کسی کمکت کنه دیگه اینجا دردو دل نکن.شاید یکی با حرفاش برنجونت.واقعا بدون خواسته ی خودت کسی نمیتونه هیچکاری بکنه.امیدوارم متوجه صحبت من شده باشی.موفق باشی

من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟

من نمیدونم اون خانوم دروغ میگه یا راست 

ولی استاتر یه لحظه فک کن اگ راست میگه و واقعا الان گرفتاره این رفتارت درسته؟ من کامنتایی ک گذاشته بودی خوندم خیلی دختره رو تحقیرش کردی الان تو بیشتر دلت نمیخواد جلب توجه کنی ؟ سرت تو کار خودت باشه منم نمیدونم دروغه  یا راست دلیل نمیشه بیام توهین کنم  

کاش اینقدر راحت آدما رو قضاوت نکنیم

من خودم قربانی تجاوزم و هنوز بعد از ۲۱ سال این موضوع کابوس هر شب منه اما اینقدر خانواده خشکی مقدس و الکی مذهب دارم که حتی جرات ندارم بهشون حرفی بزنم