2777
2789
عنوان

@نی_نی_يار_شب لطفا صحت کاربری @فاطی_ما رو بررسی کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 11612 بازدید | 230 پست
کاش اینقدر راحت آدما رو قضاوت نکنیم من خودم قربانی تجاوزم و هنوز بعد از ۲۱ سال این موضوع کابوس هر ش ...

عزیزم،من هدفم قضاوت کردن نیست.این خانم حرفاش کلی تناقض داشت.خیلی از خانم ها راهنمایی ش کردن،حتی من خودم بهش گفتم با اورژانس اجتماعی تماس بگیر،یه خانمی مددکار بودن گفتن درخواست دوستی بده کمکت می کنم.ولی ایشون به هیچ کدوم اعتنایی نمی کردن.مگه من کلا منکر تجاوز و آسیب هاش شدم؟! شما چرا منو قضاوت می کنی؟به گفته خودش باردار هست.اگر درست باشه مگه یه دختر هجده ساله خودش می تونه سقط کنه؟ تاپیک هاش هم شده یه دایرةالمعارف از راههای سقط خانگی!!!!! وقتی هم از جزئیات می پرسن ازش خودش رو می زنه به کوچه علی چپ! ساده انگار نیستم.و مطمئنم یه جایی از داستانش دروغ هست.شما بعد تجاوز باردار شدی؟ یه مادر انقدر تو هپروت هست که متوجه حالات دخترش نمی شه؟ منم از نی نی یار خواستم صحت حرف هاش رو مشخص کنه.اگر واقعا نیاز به کمک داره یه آدم با صلاحیت کمکش کنه.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
من نمیدونم اون خانوم دروغ میگه یا راست  ولی استاتر یه لحظه فک کن اگ راست میگه و واقعا الان گرف ...

نه! من از سن جلب توجهم گذشته.چندبار ازش سوال کردم و پاسخی نگرفتم،حتی تو تاپیک خودش بهم توهین کرد.ساده انگار نیستم.تاپیک هاش شده پر از شیوه های سقط جنین! دخترهای کم سن و سال خیلی راحت می تونن به محتوای تاپیک ش دسترسی پیدا کنن.اگر اتفاقی برای خانم دیگه بیفته شما مسئولی؟ چند روز تاپیک می ذاره وای کمک م کنید،من خودم ابتدا بهش راهکار عاقلانه دادم.ولی اصلا توجهی نداره .یه خانم مدد کار ازش خواست درخواست دوستی بده بهش کمک کنن.ولی خودشون گفتن اصلا توجهی نداره.شما ها هم که منو قضاوت کردین اشتباه کردین.من خودم مادر دوتا دخترم.یه آدم دلسوز به دنبال یه راه عاقلانه ست،نه حرفها احساسی زدن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک رو قفل می کنم.چون همه چی روشن هست.من هدفم این بود که نی نی یار متوجه بشن و راست بودن موضوع روشن بشه.هر چند که نی نی یار جوابی ندادن.همین جا تکرار می کنم من هدفم پایان دادن به یه موضوع حساس بود.اونم سقط جنین! این قضیه انقدر ساده نیست.

به تمام اونهایی که تا کسی حرفی می زنه میگن وای بر تو که داری قضاوت می کنی می گم.من قضاوت از روی واضحات کردم.حتی به این خانم گفتم بیا توضیح بده.اما جوابی نگرفتم.ساده نباشیم.

ممنونم از همه اوناییکه مشارکت کردن.

@نی_نی_یار_شب     لطفا اگر مقدور هست این تاپیک رو بترکونید . سپاسگزارم.

حذف تاپیک با من نیست لطفا به لینک زیر مراجعه کنید الان قفله اما پست اول تاپیک بخونید متوجه میشید چکار کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar