2777
2789
عنوان

@نی_نی_يار_شب لطفا صحت کاربری @فاطی_ما رو بررسی کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 11612 بازدید | 230 پست
ای وای مگه همسرآقای طلبه دروغ میگفت😳 چقد دلم شکست بخاطرش

وای نفهمیدی گلم!!!!!؟میگفت سقط کردم ولی میگفت رسیدم مسافرخونه نماز خوندم اخه مگه با‌خونریزی میشه نماز خوند؟و‌چندتا تناقض دیگه که دوستان گفتن 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تیکه نپروندم!!!درخواست کمک کرده ازتون؟میخواین به هم نوعی کمک کنید؟پس اگر میخواید کمک کنید بهتره ا ...

والا منکه از خدامه با مددکار اجتماعی صحبت کنه که هیچ مشکلی براش پیش نیاد.وگرنه چه فرقی به حال من داره آخه.میخوای الان با دوست بندرعباسیت صحبت کن آدرس مارو بده فردا بیان به آدرس ما بشینیم صحبت کنیم

پس چطور میخوان که کمک از شخص دیگه رو‌بپذیرن یا اینکه میگن آدرسی چیزی بدین ،اوکی باشه آدرس میدیم خودش ...

من ناآگاه نیستم .حتی تاپیکاشم نخوندم .یک ساعته اومدم تو سایت ...

شماها وقت گذاشتین ...

من دارم موضوع دیگه ای رو میگم .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

وای نفهمیدی گلم!!!!!؟میگفت سقط کردم ولی میگفت رسیدم مسافرخونه نماز خوندم اخه مگه با‌خونریزی میشه نما ...

نه نفهمیدم 

ولی کلا توتاپیکش بودم تااونجایی که لباس سفارشی نوزادان فوت شده که به سفارش مادرشوهرش بود رسیده بود دمه درهتل

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

دوستانی که میگید قضاوت نکنید و تهمت نزنید!

این خانم اگه کمک میخواد و تو یه سایت عمومی انتظار داره مردم بهش کمک کنن،  باااید انتظار همچین واکنش هایی رو داشته باشه!

باید اطلاعتشو بده تا بشه بهش اعتماد کرد 

اگه بخواین بهش کمک کنید، و کوچکترین مشکلی براش پیش بیاد پای شما هم گیره!

لطفا ساده نباشید

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090
دعوایه؟!  یکی یه خلاصع بگه😂

دعوا نیس

ولی شاید بشه🙄😂

کاراگا بازیه ک کاربره فاطی_ما راس میگع یا ن

𝐵𝑒 𝓉𝓇𝓎 𝓉𝑜 𝒽𝒾𝒹𝑒 𝑜𝓊𝓇 𝒻𝑒𝑒𝓁𝒾𝓃𝑔𝓈 𝒷𝓊𝓉 𝒻𝑜𝓇𝑔𝑜𝓉 𝑜𝓊𝓇 𝑒𝓎𝑒𝓈 𝓈𝓅𝑒𝒶𝓀🖤تنها حقیقتی ک وجود دارع اینه ک هیچ حقیقتی وجود نداره؛🥀🚶‍♀️و درد ها در سینه هایمان نفوذ کرده و دم نمیزنیم.و دم نزدنمان میشود همان بغض در گلو :)و خفه میشویم بر سر این بغض آشکار!.انسان ها دو دسته اند: ولی شما از هر دو دستش دوری کن:) منو لایکم نکنین پلیز  
اسی از اون خانوماییه که دسته جمعی میشینن تو کوچه غیبت و فضولی میکنن سعی کنید سرتون تو زندگی خودتون ...

نظر شما هم محترم هست.اما من واقعا این جور آدمی نیستم.چون تاپیک هاش درباره ی سقط جنین بود ورود کردم.اگر راست بگه سقط غیر اصولی برای خودش خطر داره.اما اگه دروغ بگه تاپیک هاش شدن محل انتشار انواع راه و روش برای سقط. این یعنی دسترسی هجران دختر کم سن و سال به اطلاعاتی که قطعا مخرب هست.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
والا منکه از خدامه با مددکار اجتماعی صحبت کنه که هیچ مشکلی براش پیش نیاد.وگرنه چه فرقی به حال من دار ...

فرد آسیب دیده باید رضایت داشته باشه که بعدا مشکلی برای این نهاد پیش نیاد ،اگر‌دیدینش حتما به مرکز مددکاری و بهزیستی شهرتون یه سر ببرینش البته اگر بهتون راست گفته باشه .من هم پیگیری میکنم اگر واقعا این قضیه صحت داشته باشه

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
این‌موارد لحاظ میشه اما در ابتدا نیازمند ثبت آدرس و‌کد پستی و یه سری اقدام‌دیگه هست .

حالا چرا اینقد لفظ قلم حرف میزنی؟ رفتی تو جلد مشاور بودنت🤣🤣🤣

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
سلام عزیزم خسته نباشید میگم اگه واقعا کمک نیاز داشته باشه چی؟ شاید تنها امیدش این کاربری بوده بعد ...

کاربری فاطی ما تعلیق نیستن من کاربر دیگه ایی رو گفتم تعلیق شدن

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

زندگی خودت مهمه  یا جواب دادن به بقیه ی تاپیک ها

قطعا زندگی خودم

منم با نی نی یار صحبت کردم گفتن فعلا دیگه هیچ تاپیکی نزنید و هیچی نگید تا مشخص شه منم گفتم باشه الانم این اخرین باریه که توضیح میدم به این خانوم

یکی بمن بگ‌چطو بهش تجاوز شده کار کی بوده 

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️