2777
2789
عنوان

@نی_نی_يار_شب لطفا صحت کاربری @فاطی_ما رو بررسی کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 11612 بازدید | 230 پست
برای پربازدید شدن هر تاپیکی میزنن، اگه پولی چیزی برای پربازدید میدن ما هم تاپیک جنجالی بزنیم!

خانم ها هم به شدت درگیر شده بودند و درباره خواستگاراش نظر میدادند خواستگار اولیش قرار بود. به جای مهریه خونه و ماشین شاسی بلند بزنه به اسمش خدااااا 

دوستای گلم کاربر خاموش بودم از سال 97 تازه وارد نیستم 🌹❤
عزیزم دیدم پستتون رو تعلیق شده

نمیفهمم واقعا ،برای اون تاپیک همسر آقای طلبه خیلی ازخانمای باردار نگران شده بودن که آخرش مشخص شد دروغ بوده واقعت نمیدونم چرا این کارو میکنن ،اکثر افراد هم احساساتی هستند و بهم میریزن چون مردمان ما کلا مردمان شریفی هستین

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قضیه اش راست باشه با پستت خیلی ناراحت میشه خیلی خیلی ناراحت میشه و دلش میشکنه. و گریه میکنه ...

بقیه شو من بگم؟

کارما یه جایی بدجوری خِرِشونو میگیره 

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
من فقط نمیخوام خانوادم به هیچ وجه بفهمن.اگه مرکزی چیزی هست ادرسشو بفرستید خودم میرم هرجور تست و همه ...

مگه می شه؟ اگر واقعا راست می گی حتما باید با خانواده ت در میان بذار.تو اون خونه داری زندگی می کنی.مگه نمی گی تجاوز شده؟ پس شما مقصر نیستی.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️

ته این ماجرا چی میشه؟ من شدیدا خوابم میاد....... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خب ما بدون هیچ نشانی و یا تمایل فرد آسیب دیده هیچ کاری ازمون برنمیاد که عزیزم ،باز اقلا یه شماره تما ...

خب منم همینو گفتم دیگه .

مگه به زور میتونین به طرف بگید بیا کمکت کنم ؟چون کمک منو نمیپذیری پس تاپیکت دروغه و باید قطع دسترسی شی ...

منم شخصا کمک اینجا قبول نمیکردم اگه جاش بودم ‌به هزاران دلیل .لزومی هم نداره دلایلمو بگم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

عزیزم فکر نکنم کار درستی باشه با این تیکه پروندنتون به منی که فقط دلم سوخته و حس انسان دوستی دارم

من تیکه نپروندم!!!درخواست کمک کرده ازتون؟میخواین به هم نوعی کمک کنید؟پس اگر میخواید کمک کنید بهتره از راه درست کمک کنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
نمیفهمم واقعا ،برای اون تاپیک همسر آقای طلبه خیلی ازخانمای باردار نگران شده بودن که آخرش مشخص شد درو ...

ای وای مگه همسرآقای طلبه دروغ میگفت😳

چقد دلم شکست بخاطرش

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

من چندروزه دارم میخونم این تاپیکو

خودم تو شرایط بارداری ناخواسته و سقط بودم اما اروم و قرار نداشم. حتی حوصله حرف زدن نداشم.

براهمین اینو دنبال کردم ببینم چیشد. خوابم گرفته الان 😭یکی بعدا بمن بگه چیشد🤭

من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟
عزیزم فکر نکنم کار درستی باشه با این تیکه پروندنتون به منی که فقط دلم سوخته و حس انسان دوستی دارم

عزیزم شما با مددکارا هماهنگ باش از کاربر فاطیما بخواه بیاد سر قرار خودشون رسیدگی میکنن اینطور ک معلومه خودش ادرسو اینا نمیده

خب منم همینو گفتم دیگه . مگه به زور میتونین به طرف بگید بیا کمکت کنم ؟چون کمک منو نمیپذیری پس تاپیک ...

پس چطور میخوان که کمک از شخص دیگه رو‌بپذیرن یا اینکه میگن آدرسی چیزی بدین ،اوکی باشه آدرس میدیم خودش بره اما باز رو‌ حرفش نایستاد☺️یکم آگاه باشیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

@ملکه_یخی2  

بیا😶😂

𝐵𝑒 𝓉𝓇𝓎 𝓉𝑜 𝒽𝒾𝒹𝑒 𝑜𝓊𝓇 𝒻𝑒𝑒𝓁𝒾𝓃𝑔𝓈 𝒷𝓊𝓉 𝒻𝑜𝓇𝑔𝑜𝓉 𝑜𝓊𝓇 𝑒𝓎𝑒𝓈 𝓈𝓅𝑒𝒶𝓀🖤تنها حقیقتی ک وجود دارع اینه ک هیچ حقیقتی وجود نداره؛🥀🚶‍♀️و درد ها در سینه هایمان نفوذ کرده و دم نمیزنیم.و دم نزدنمان میشود همان بغض در گلو :)و خفه میشویم بر سر این بغض آشکار!.انسان ها دو دسته اند: ولی شما از هر دو دستش دوری کن:) منو لایکم نکنین پلیز