2777
2789

بچه هامن با شوهرم قهر بودم و برگشتم اما میخواستم با مادرشوهرم قهر کنم چون ازمن خوشش نمیاد یعنی کاملا بهم نشون میده که ازم متنفره اما نمیدونم چرا دیگه امشب ی کسی بهم رو انداخت برم خونشون که خاطرش عزیز بود ونمیشد روحرفش چیزی بگم دیگه به زوررفتیم خونشون شیرینی وگلم گرفتیم اول که خیلی سردبرخورد کرد منم چیزی نگفتم رفتم نشستم ی گوشه بعد دیگه شروع کرد حرف حرف حرف همش منظور ومتلک مینداخت به شوهرم میگفت پسر دومتری باید زنشم قد بلند باشه بهش بخوره نه مثل بعضی ها حالا من قدم ۱۶۸ وزیاد کوتاه قد نیستم بعد میگفت هرجا باپسرم میرم میگن زن نگرفته بیا دختر بدیم بهش  به خدا من اصلا قیافم بد نیست نمیخوام تعرف کنم اما همه ازخوشگلیم حرف میزنین تو فامیل بعد میگه مردم عوض شدن خوشی میزنه زیر دلشون ووووووو دوساعت حرف زد به خدا انقدر غرورم شکست داشتم خفه میشدم که اون خانوم فهمید به شوهرم گفت شما میخواین برین خونه ما فعلا هستیم اعصابم داغون کرد شوهرمم فهمید میگه اگه نخوای دیگه اصرارنمیکنم بری اونجا نمیدونم چه بی احترامی بهش کردم ازمن بدش میاد فقط واگذارش میکنم به خدا دلم شکست 

قطع این رابطہ خراب... 

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش بیشتز زجر می کشه تا شما

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

شما احترامی ک باید میزاشتین رو گذاشتین؛ اینجوری برای شما هم خیلی خوب شد الان هم شوهرتون و هم اون خانوم اخلاق گند مادرشوهرت رو دیدن و اگه کسی حرفی در مورد شما و رابطه تون بزنه شما دوتا شاهد خوب دارید ک اون خودش لیاقت نداره.

اصلا خودتو ناراحت نکن عزیزم، اون با این کارش خودش رو پیش اونا رسوا کرده

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

اتفاقا خوشحال باش که ذاتشو دیگران دیدن بعضیا انقدر موذین که هیچ کس باور نمیکنه بعد مطمئن باش خدا حواسش به بنده هاش هست میگن خدا دیر گیره ولی شیر گیره بهش فکر نکن چون فقط به خودت ظلم میکنی

شما احترامی ک باید میزاشتین رو گذاشتین؛ اینجوری برای شما هم خیلی خوب شد الان هم شوهرتون و هم اون خان ...

من فقط میسپارمش به خدا نمیخوام به خاطر اون زندگیم خراب بشه

من فقط میسپارمش به خدا نمیخوام به خاطر اون زندگیم خراب بشه

وقتی میسپاریش ب خدا مطمئن باش ی جایی درست و حسابی جوابشو میده.

فقط ی نصیحت خواهرانه ، خیلی هوای شوهرتو داشته باش، اینقدر بهش محبت کن ک دیگه طرف اونا نره و اگه هم ی روزی تنهایی رفت اونجا حرفاش روش هیچ تاثیری نداشته باشه. 

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c