2777
2789
عنوان

دارم جهیزیه میگیرم استرس دارم کافی نباشه 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه فدات شم کیاپول داره جهازبخره تونی نی سایت فقط حرف ازبدبختیه خوشبختهاوپولداراکه اینجانمیان توهم ن ...

والا منم با عذاب ساده گرفتم، ولی خب حرفها تمومی نداره، همون اول که نامزد شدم ویز ویز جهازای خفن عروسای فامیلشون شروع شد

اخه فدات شم کیاپول داره جهازبخره تونی نی سایت فقط حرف ازبدبختیه خوشبختهاوپولداراکه اینجانمیان توهم ن ...

والا اینجا ما هرکی دیدیم گفتن آخرین مدل هرچیزی خریدن همه وسیله سنگین ها مارک آخرین مدل روز

در صورت تمایل برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🙏🙏
والا اینجا ما هرکی دیدیم گفتن آخرین مدل هرچیزی خریدن همه وسیله سنگین ها مارک آخرین مدل روز

اونی که آخرین مدل میخره وجهیزیش همه چی تمومه هیچ وقت پزشونمیده کسی که پزمیده داره دروغ میگه آدم ازهرچی اشباع بشه حرفشونمیزنه تاحالادیدی بیل گیتس ورونالدوپزپولشونوبدن اماآدمی که ازفهم وشعوراشباع نشده همش باتوهین وتمسخروپزدادن به دیگران رفتارمیکنه پ

اونی که آخرین مدل میخره وجهیزیش همه چی تمومه هیچ وقت پزشونمیده کسی که پزمیده داره دروغ میگه آدم ازهر ...

من با حرف شما موافقم ولی معمولا اینجا حرف از جهیزیه زده میشه مثلا میگه من سال ۹۰ عروسی کردم یادش بخیر همه چی ارزون بود جهیزیه ام شد ۵۰۰ میلیون

در صورت تمایل برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🙏🙏
من با حرف شما موافقم ولی معمولا اینجا حرف از جهیزیه زده میشه مثلا میگه من سال ۹۰ عروسی کردم یادش بخی ...

فدات شم دنیاپرازهمچین آدمهاییه وآدم خوبی که همه چیزورعایت کنه ودل نسوزونه انگشت شماره تونی نی سایت که همه غریبه ایم من صمیمی ترین دوستم که ازچشمام هم بیشتربهش اعتمادداشتم وفکرمیکردم مثل خواهرنداشتمه وخدامیدونه چقدردرحقت فداکاری کردم واز داشتنش به خودم می بالیدم بعدطلاقش چ۹

دگه جوابموندادوبهم گفت خداروشکرکن که توی بی پدرومادرشوهرکردی ویکی پیداشدتوروگرفت من بااینکه خانواده دارم وضعیتم بدبودومجبوربه طلاق شدم درصورتی که خدامیدونه وضع زندگی من هزاربرابربدترازخودشه اماعاشق بچه هامم وبه هیچ قیمتی نمیزارم غم ببینن وخوشحالم که زیرسایه ی پدرومادردارن بزرگ میشن اگه شوهرم برای من بده دلیل نمیشه بچه هاموازنعمت پدرمحروم کنم امادوستم بچه هاشوبه شوهرش سپردوطلاق گرفت وبامنم قطع رابطه کردم