2777
2789
عنوان

کسی تا حالا

97 بازدید | 12 پست

دور برتون کسی بوده بخواد تو۴۶ سالگی درس بخونه و ادامه تحصیل بده اگه بوده ایا موفق شده شوهرم میخواد اینکارو بکنه ایا میتونه یا فایده ای نداره؟صرف نظر کنه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترم یک یه همکلاسی داشتیم ۶۰ سالش بود  نمیدونم مجازی شد همه چی ادامه داد یا نه 🤔

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉

يكي از اقوام  سي ساله اش بود ادامه داد تو اداره برق هم  كار ميكرد الان ريس اداره برق يكي ازشهرستان هاي نزديكمونه و خداروشكر وضعيتشون عالي 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
بابای من ۴۲ سالگی فوق لیسانس گرفت

اخه بیشتر از سوم ابتدایی سواد نداره 

میگن باید ازمون سوم راهنمایی رو بده ولی مگه میشه کسی از سوم ابتدایی یه دفعه بره سوم راهنمایی پس زبان و عربی و ریاضی روچطوری بخونه

مدرک سوم ابتدایی رو داره از کجا باید شروع کنه

ازهمون ابتدايي فكركنم خيلي واسشون سخت نميگيرن راحت ميتونن ديپلم بگيرن خاله من مدرك ششم ابتدايي داشت از بعدش شروع كرد تقريبا پنجاه سال رو داشت  الان چندسال گذشته از ديپلمش 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ازهمون ابتدايي فكركنم خيلي واسشون سخت نميگيرن راحت ميتونن ديپلم بگيرن خاله من مدرك ششم ابتدايي ...

رفتم اموزش پرورش اصلا راهنمایی نمیکنن میگن بیاد امتحان راهنمایی رو بده در حالیکه چطوری مگه میشه 

رفتم اموزش پرورش اصلا راهنمایی نمیکنن میگن بیاد امتحان راهنمایی رو بده در حالیکه چطوری مگه میشه  ...

حالا كه علاقه دارن برين ببينين چي ميشه اين امتحان  شايد واسه سطح بندي باشه