2777
2789

تجربه ی خودتونو از مردایی که قبلا بی پول بودن و بعدش که پولدار شدن از خودشون دراومدن بگین با تشکر 🤗

به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولدار ک نه خیلی ولی شوهرم وقتی پدرشون زنده بودن وضع زندگی حوبی داشتن بعد فوت پدرشون شوهرم از صفر شر ...

شکر نعمت نعمتت افزون کند خیلی خوبه شکر گذاری

قبل پولداری مثل گربه ای که ازت غذا میخواد همش خودشو میماله بهت 

بعد پولداری مثل گربه ای که بهش آزاری نرسوندی اما همش میخواد پنجول بکشه

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

کاش اگر به جایی هم می رسیم ک پولدار شدیم خود واقعی مان را فراموش نکنیم ...

این نیز بگذرد های امروزمان ..... آینده دیروزمان است.               https://harfeto.timefriend.net/16305825771930           متاسفانه رفتیم جزء دو نفر از این کاربری استفاده می کنند...

خواستگارم تو تایپکام هم گفتم

تو ۱۷ سالگی پدرش فودت میکنه و یتیم میشه با دوتا خواهر کوچیک 

هن درس میخونه و هن کار میکنه 

مادرش هم چند سال بعد کنسر سینه میگیره و فوت میکنه 

این آقا چنان باعرضه بوده هم خواهرا رو میفرسته دانشگاه و براشون جهاز میگیره الان هم هم خونه داره و هم ماشین و هم باغ و زمین فوق هم گزفته

یا امام حسین خودت شفاعتمون کن 

اطرافیانم کسی رو دیدید از خودش دربیاد بی اهمیت بشه به حانواده و امثال اینا تعریف کنید واسمون