2777
2789
عنوان

مرکزباروری وناباروری اصفهان

128 بازدید | 16 پست

سلام اگه رفتین وجواب گرفتین بگین ک مشکلتون چی بوده و از چ روش درمانی براتون استفاده کردن

🌺🌺🌺

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای ای وی اف رفتم تخمک کشی کردم قرار بود برم انتقال که باردار شدم

چ خوب خداروشکر.مشکلت چی بود عزیزم؟بعد شما ک رفتی اونجا میشه یکم توضیح بدی ک چطوریع ،اینکه دکتر رو خودت انتخاب میکنی یان....اخلاق پرسنلش...هزینه ها.... اگه ی توضیحی بدی ممنون میشم‌واقعا🌺

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍

برای اولین بار رایگان بود هزینه دارو و آمپول هارو خودت میدی ازمایش هم بیرون رفتم خوب بودن ولی کلینیک ریحانه نه تخمک اهدایی میده نه اسپرم اهدایی 

برای دفعات بعد حدود 3 میلیون میگیرن 

پرسنل عالین دکتر هم فقط دوتا بود که عالی هستن 

دولتی عزیزم

انشا لله که جواب میگیری عزیزم

فداتشم عزیزم‌.مرسی اتوضیحاتت

برای اولین بار رایگان بود هزینه دارو و آمپول هارو خودت میدی ازمایش هم بیرون رفتم خوب بودن ولی کلینیک ...

عزیزم چند روز باید اونجا بمونی تا کار تخمک کشی و انتقال رو انجام بدن ؟

خدایا سپاسگذارم
اسم این مرکز ناباروری چیه تو اصفهان دوستان ؟

اسمش مرکز باروری وناباروری اصفهان.

عزیزم چند روز باید اونجا بمونی تا کار تخمک کشی و انتقال رو انجام بدن ؟

سلام اونجا نمیمونی که از روز دوم میری برای سونو درمان 

تقریبا دو سه روز در میان سونو میشی داروها زیاد تر میشن 

معلوم نمیشه اگه بدنت خوب جواب بده تا 12  پریودی تخمک کشی میشی ولی اگه فولی ریز باشه تا 16 پریودی هم میتونه طول بکشه مال من 10 پریودی عمل شد

[QUOTE=209124524]سلام اونجا نمیمونی که از روز دوم میری برای سونو درمان  تقریبا دو سه روز در میان سونو میشی دارو ...[/پس یعنی از روز 2 تقریبا باید اصفهان باشی تا مثلا روز 13 . و شما نتیجه گرفتی عزیزم ؟

با توجه به اینکه بار اول رایگان هست به نظر میرسه تو هزینه ها صرفه جویی میشه . البته به شرطی که مجبور نشی چند بار IVF کنی . 

امیدوارم شما هر چه زودتر نتیجه بگیرید   

خدایا سپاسگذارم
[QUOTE=209124524]سلام اونجا نمیمونی که از روز دوم میری برای سونو درمان  تقریبا دو سه روز در میا ...

من ماه بعدش طبیعی باردار شدم اره من دوساعت با کلینیک فاصله داشتم میتوانید بری بیای ولی بعد انتقال حداقل یه هفته تو اون شهر باید بمونی حرکت برات ضرر داره