2777
2789
عنوان

به نظرتون واکسن آسترازنکا بزنم یا سینوفارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 57 پست
مرسی عزیزم از توضیحات کاملتون موافقم با نظرتون🌹

خواهش گلم 

عوارض شایع و علایم هشداردهنده لخته خون هم گفتم توپیت بعدیم 😊با توکل ب خدای بزرگ و دونستن اینا نگرانیت کمترمیشه وایشالاب سلامتی واکسن میزنی

مشول ماخیلی جاها نداشتن اطلاعات صحیح

دوست عزیز ی سری عوارض بعد واکسن استرازنکا عوارض شایعن و بعد دوسه روز رفع میشن مثل دردعضلانی_ در د تو ...

چقدر کامل و جامع ممنونم از توضیحات مفیدتون انشالله به درد کسایی که امروز و دیروز واکسن آسترازنکا زدن بخوره و مدام حواسشون به علایمشون باشه 

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا هممون سر همین دوراهی قرار گرفتیم😁 اگه میتونی دو سه روز تب و درد دستو و بیحالی رو تحمل کنی آس ...

توکل بر خدا دل رو میزنم به دریا و یک روز رو توی هفته آینده انتخاب میکنم و میرم مرکز دیگه هرکدوم رو که داشتن میزنم حداقلش اینجوری هی با خودم کلنجار نمیرم کاش اینو نمیزدم و اونو میزدم 🤣

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
خواهش گلم  عوارض شایع و علایم هشداردهنده لخته خون هم گفتم توپیت بعدیم 😊با توکل ب خدای بزرگ و ...

عزیزمی خیلی بزرگواری کردی🌹❤️

توکل بر خدا دل رو میزنم به دریا و یک روز رو توی هفته آینده انتخاب میکنم و میرم مرکز دیگه هرکدوم رو ک ...

عزیزم😂😂😂

هر کدومشون بود بزن 

امیدوارم بلا و مریضی از هممون دور باشه

دقیقا هممون سر همین دوراهی قرار گرفتیم😁 اگه میتونی دو سه روز تب و درد دستو و بیحالی رو تحمل کنی آس ...

😂کاش کرونا این جور بود دومین بارکرونا گرفتم ی ماه از مریضیم میگذره عوارضش رو تحمل میکنم 

😂کاش اینم مث واکسن دوسه روزی بود

چ استرس ها ک نکشیدم خداکنه براکسی اتفاق نیفته

پدرم هم مبتلاشد ودرگیری ریه الان بعددوهفته یکم بیمارستاناخلوت ترشدن پدرمن سه هفته قبل ک بردمش افتضاح بودشلوغ پربیمارکمبودتخت چ توبخش بستری چ سرپایی

خودمم مریض استرس پدرم بیشترداشتم ک خداروشکر دارو گرفت وبخیرگذشت ولی هنوز کامل خوب نشدن کلی اذیت شد

امیدوارم بیمارستانامجدداونجورشلوغ نشه الان یکم بهترشده وضعشون

عزیزم😂😂😂 هر کدومشون بود بزن  امیدوارم بلا و مریضی از هممون دور باشه

الهی آمین 🌹

@000kkk     برا زیر ۵۰ میگن خوب نیست

شنیدم منم

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
😂کاش کرونا این جور بود دومین بارکرونا گرفتم ی ماه از مریضیم میگذره عوارضش رو تحمل میکنم  😂کا ...

آخی عزیزم ناراحت شدم براتون الهی بلا از خودتون و خانوادتون دور باشه واقعا خیلی سخته 

عزیزم استرانزکا برای ۵۰ به بالاس 

سینوفارم میز نن بهت

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
😂کاش کرونا این جور بود دومین بارکرونا گرفتم ی ماه از مریضیم میگذره عوارضش رو تحمل میکنم  😂کا ...

عوارض آسترا رو گفتم که شامل دست درد و بی حالی و تبه

آره خودمم کرونا گرفتم به بدبختی خوب شدم سه چهار ماه عوارضش تو بدنم بود

روزای خیلی بدی بود....

آمین🤲

عزیزمی خیلی بزرگواری کردی🌹❤️

خواهش میکنم سلامت باشی

فقط اگ خودت علایم سرماخوردگی حتی تک علامت داشتی نزتی ها ب هیچ وجه حتی اگ رفع شد سه هفته بایدصبرکنی

اگراطرافیانت خانواده همکاری کسی علایم سرماخوردگی داره وخودت علایم نداری ۱۰روز بایدصبرکنی اگ علایم نداشتی میتونی بزنی

اگ کرونا گرفتی اگ خفیف یا متوسطبوده ۴تا۶هفته از بهبودیت ن لز شروع بیماریت بایدگذشته باشه واکسن بزنی

اک شدیدباید۶تا۱۰هفته بکذره از بهبودی

حالا اینقدر سر استرازنکا و سینوفارم دعوا کنید ولی اخرش میفهمید فایزرا رو ریختن تو برکتا خخخخ.

شوخی بود ولی من سینوفارم زدم ولی دوست داشتم استرا بزنم‌ 

اگه خق انتخاب داری استرا رو انتخاب کن