2777
2789
عنوان

به نظرتون واکسن آسترازنکا بزنم یا سینوفارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 57 پست

آسترازانکا زدم و ۹روزه انگار کامل کرونا گرفتم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه سینوفارم..آستارانکا زیر ۵۰ اختلالات هورمونی می ده

نه فقط لخته خون گزارش شده که اونم میگن درصدش کم بوده توی کل جهان ولی بازم میگم نکنه یک در میلیون واسه من پیش بیاد 🤣

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)

تصمیم شخصی ولی من شخصا اگ استرازنکا بهم بزنن استرازنکا رو انتخاب میکنم

دلیلشم اینک اولا تحقیقات قوی تری پشتش دوما درست ۸درمیلیون ریسک لخته شدن خون هست ولی ایمنی زایی بیشتری داره من شخصااین ریسک رو میکنم اگ بهم استرازنکا بزنن

تحقیقات اپدیت شدن و ریسک لخته دیگ برا زیر۵۰ سال نیست توهرگروه سنی ممکن با احتمال ۸درمیلیون رخ بده

ولی بهتر علایم هشدار دهنده لخته خون بدونی اگ شخص علایم هشداردهنده لخته خون بدونه و اگ خدای نکرده باش مواجه شد زودبره بیمارستان ازش تست دی دایمر میگیزن واگ مثبت بشه بش داروی ضدانعقاد میزنن رفع میشه‌وان شاا..چیزی نمیشه 

اما خب شایدی نفر این ریسک کم هم نخادبکنه اون دیگ تصمیم شخصی

اگه میخوای از کشور خارج شی آسترا بزن

قصد که دارم ولی تا چندسال آینده شرایطش اصلا فراهم نمیشه که بتونیم مهاجرت کنیم

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
آسترازانکا زدم و ۹روزه انگار کامل کرونا گرفتم

خودتون رو تقویت کنید شاید خدای نکرده قبل از واکسن ناقل بودین؟البته عوارضش کاملا شبیه به کرونا مثبت هست 

انشالله که بلا دور باشه ازتون

تصمیم شخصی ولی من شخصا اگ استرازنکا بهم بزنن استرازنکا رو انتخاب میکنم دلیلشم اینک اولا تحقیقات قوی ...

مرسی عزیزم از توضیحات کاملتون موافقم با نظرتون🌹

خودتون رو تقویت کنید شاید خدای نکرده قبل از واکسن ناقل بودین؟البته عوارضش کاملا شبیه به کرونا مثبت ه ...

ممنون عزیزم انشاءالله برا همه بی خطر باشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
تصمیم شخصی ولی من شخصا اگ استرازنکا بهم بزنن استرازنکا رو انتخاب میکنم دلیلشم اینک اولا تحقیقات قوی ...

دوست عزیز ی سری عوارض بعد واکسن استرازنکا عوارض شایعن و بعد دوسه روز رفع میشن مثل دردعضلانی_ در د توناحیه تزریق_ تب لرز _سردرد_خستگی

ولی لخته خون اگ بخاد رخ بده علایم هشداز دهنده داره

مثل تاری دید_عدم تمرکز_خواب الودگی مزمن_ سردرد شدید ک با مسکن خوب نمیشه و وقتی دازمی کشین بدتر میشه وحالت تهوع میگیرین_کبودی وتورم پا_ لکه های خونی روی پوست و دور از محل تزریق_نفس های کوتاه و درد قفسه سینه_دل درد شدید ومزمن

اگ اینا رو کسی داشت بایدسریع بره بیمارستان تست دی دایمر بده

پس سینوفارم بزنید یکم عوارض آسترا اذیت کننده ست

بدجوری دو دل شدم شوهرم میگه سینوفارم بزن و ریسک نکن ولی خودم دلم با آسترازنکا هست چون ایمنی بیشتری داره 

هر دوتا واکسن خوبن و مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی هم هست دیگه به حرفای الکی فضای مجازی زیاد توجه ن ...

مشکل من فقط ایمنی ۴۷٪تا۵۰٪ سینوفارم هست که کمه و اعلام کردن بهتر هست کسایی که سینوفارم زدن دوز سوم رو هم بهشون بزنن

بدجوری دو دل شدم شوهرم میگه سینوفارم بزن و ریسک نکن ولی خودم دلم با آسترازنکا هست چون ایمنی بیشتری د ...

دقیقا هممون سر همین دوراهی قرار گرفتیم😁

اگه میتونی دو سه روز تب و درد دستو و بیحالی رو تحمل کنی آسترا بزن