2777
2789
عنوان

من بداخلاق

179 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها جطورین

من یه مشکلی دارم داشتم

که هرکی متو میشناسه باهام قهر کرده دلیلشونم این بوده که میگفتن یا بالحن بدی باهاشون حرف زدم یا اینکه من بد اخلاقم

یادمه تو دانشگاه یکی ازدوستان اومده بود بهم میگفت همه مشت سرت میگن که تو خیلی بداخلاقی

اون دوران همکلاسایم باهام بخاطر اتباع بودن بدرفتاری کرده بودن و من بخاطر همین باهاشون رابطه ای نداشتم با بقیه هم ازبس اهتماد به نفس بدی داشتم رابطم خراب بود

حالا من بعدشم فهمیده بودم که چقد همه پشت سر من میگفتن من بداخلاقم و همه از من بدشون میومد

بعدشم که تویه کارگاه مشغول به کار شدم وقتی مسرای کارگاه تیکه مینداختن دست مینداختن آدمو من با جدیت جوابشونو میدادم بعد متوجه شدم ایناهم پشت سرم کلی صفحه میذاشتن که من سگم

خلاصه میگم یعنی باهرکی بداخلاقی کردم یه جیزی بهم گفته جوابشو دادم ولی الان میبینم همه پشت سرم میگن بداخلاقم و شعور ندارم 

یه پسره تو دانشگاه بود من باهاش دوست بودم دیم این داره پررو میشه فاز رل برمیداره منم دیگه محلش ندادم بعدها که دوباره رابطمون معمولی شد همین بهم گفت که تو خیلی بداخلاقی.پررو سراینکه بهش پانداده بودم میگفت همه پشت سرت مسگن تو بداخلاقی ولی من فکر کردم اخلاق داری خواستم باهات دوست باشم ولی فهمیدم بقیه راست میگفتن.حالا من بهش نگفتم  تویکی که حقت بود تا توروت میخندن فاز رل برمیداری

خلاصه خیلی بدم میاد که بقیه انقد پشت سرم حرف زدن خیلی دلم شکسته

یکی‌دیگه شونم میگفت بچه ها میگن که شما خیلی رکی

خیلی ناراحتم و احساس تنهایی و بدبختی میکنم

شما تو جنین موقعیتی نبودین؟

چجوری فراموش کنم و کارمو بکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل تو هم مشکلمون اینه لحنمون بده

جدی؟بلخره یکی رو مثل خودم پیدا کردم.آخه تو فک کن نصف دانشکده پشت سر من حرف میزدن که فلانی اخلاق نداره.میشه توام از روابطت بگی.میتونی فراموششون کنی؟

فکر خاطرات گذشته از سر آدم بیرون نمیزه.باهرکی دوست شدم یه جوری خراب شد رابطمون

به گذشته فکر نکن رفتارای گذشته تو ذهن خودت پررنگه بقیه اصلا یادشون نمیاد . از همین امروز شخصیت دلخواهتو بساز به حرف مردم هم اهمیت نده مردم از خدا هم ایراد میگیرن

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱

منم همینم فکر نمیکنم حرف میزنم زود قضاوت میکنم یا زود عصبی میشم ولی همش ب این فکر میکنم اگه بمیرم کسی برام اصن فاتحه میخونه انقدر ک من بقیه رو باحرفام رنجوندم بعضی چیزاهم شانسی یکی میشناسم همش ب اطرافیانش میپره ولی همه جونشونم میدن براش 

منم همینم فکر نمیکنم حرف میزنم زود قضاوت میکنم یا زود عصبی میشم ولی همش ب این فکر میکنم اگه بمیرم کس ...

من واقعا خیلی احشاس بدبختی میکنم.هرکی‌متو میشناسه میگه بقیه پشت سرت میگن اخلاق نداری.میگن رکی.خودم که فک میکنم هرکی که بهش برگشتم حقش بوده

به گذشته فکر نکن رفتارای گذشته تو ذهن خودت پررنگه بقیه اصلا یادشون نمیاد . از همین امروز شخصیت دلخوا ...

ممنونم.ولی من الان چندروز پیش بعد از سه سال به یکی از بچه ها میام دادم احوال مرسی کردم گفت تو که تو دانشگاه اخلاق نداشتی به ما محل نمیدادی چیشده حالا اخوال میپرسی.یعنی بعد از سه سال هنوزم منو همونجوری یادشونه