2777
2789
عنوان

کد تخفیف دیجی کالا

762 بازدید | 28 پست

چجوری میتونم از کد تخفیف اولین خرید استفاده کنم؟؟ برام کدی نیومده اما شنیدم ک اولین خرید از. ۱۰ تومن تا ۲۰۰ تومن خرید رایگانه درسته؟؟ اگه اره چجوری باید استفاده کنم😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین خرید ارسالش رایگانه و اگه بالای صد هزار تومان خرید کنی 30 هزار تومان تخفیف میگیری البته ی کد هست باید بزنی اگه خواستی صبر کن واست پیدا کنم ؟

Ask medical question and I will answer as much as I can*Posez une question médicale et je répondrai autant que je peux*Задайте медицинский вопрос, и я отвечу столько, сколько смогу*Haga una pregunta médica y responderé todo lo que pueda.
گردونه ی شانشو میزنی بهت کد میده  تو فرایند خرید اضافه میکنی خودم ۲۰ گرفته بودم

من خرید کردم اتفاقا اولین بارمم بود واسه دومین بار نمیشه یعنی؟؟؟؟

دلم ی حس خوب میخاهد مثل چهارشنبه ها زنگ آخر..
گردونه ی شانشو میزنی بهت کد میده  تو فرایند خرید اضافه میکنی خودم ۲۰ گرفته بودم

گردونهذی شانس رو هر چی گشتم نجستمش . کجا باید گرونه رو پیدا کنم اگه میشه اسکرین بدید لطفا