چجوری میتونم از کد تخفیف اولین خرید استفاده کنم؟؟ برام کدی نیومده اما شنیدم ک اولین خرید از. ۱۰ تومن تا ۲۰۰ تومن خرید رایگانه درسته؟؟ اگه اره چجوری باید استفاده کنم😕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گردونهذی شانس رو هر چی گشتم نجستمش . کجا باید گرونه رو پیدا کنم اگه میشه اسکرین بدید لطفا
نیاز به گردونه نیست بیا ی کد دارم اگه بالای 100 هزار تومان خرید کنی 35 هزار تومان تخفیف میده بهت.اولین خریدم کلا ارسالش رایگانه.اینجا کد رو بدم یکی دیگه بزنه واسه تو حساب نمیشه
Ask medical question and I will answer as much as I can*Posez une question médicale et je répondrai autant que je peux*Задайте медицинский вопрос, и я отвечу столько, сколько смогу*Haga una pregunta médica y responderé todo lo que pueda.
نه خرید هام چنتا کرم و چیزی های کوچیک بود شد ۱۶۰ تومن زدم ادامه خرید رو و دیدم هزینه ارسال داره و کد تخفیف که فقط به اونایی که اولین خریدشون هست هم گرفتم بهم فرستاد دیجی کالا ولی نمیدونم چرا هزینه ارسال داره تو گوشی مامانمم امتحان کردم با شماره اون بازم هزینه ارسال داشت اما خواهرم سه هفته پیش برای خودش خرید کرد ارسالش رایگان بود
اگر الان حسشو داری ب پشتیبانی زنگ بزن اگرم خریدت فوری نیست فردا بزنگ شاید نامردا طرح خرید او ...
باشه عزیزم ممنون
اره واقعا خیلی بد هست کاش لاقل فقط برای وسایل های بزرگ که باربر میاورد ۲۵ هزار میگرفت آدم کمتر زورش میگیره طرف میره دو تا کتاب سفارش میده بازم نوشته هزینه ارسال ۲۵
قبلا خوب بود ۱۲ تومن الان هم تو اینستا خرید میکنم همیشه ۱۵ میدم دیگه دیجی مگه از اونور آب میاره، بیشتر میخواد😐