2777
2789
عنوان

کد تخفیف دیجی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 28 پست
عع  چی باید بزنم ک بیاد؟

سرچ کن کد تخفیف خرید اول دیجی کالا 

میاد

خرید ک کردی نظر دادی بازم امتیاز بهت میده 

از امتیازات میتونی استفاده کنی کد تخفیف بیست تومنی بگیری 

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گردونهذی شانس رو هر چی گشتم نجستمش . کجا باید گرونه رو پیدا کنم اگه میشه اسکرین بدید لطفا

نیاز به گردونه نیست بیا ی کد دارم اگه بالای 100 هزار تومان خرید کنی 35 هزار تومان تخفیف میده بهت.اولین خریدم کلا ارسالش رایگانه.اینجا کد رو بدم یکی دیگه بزنه واسه تو حساب نمیشه

Ask medical question and I will answer as much as I can*Posez une question médicale et je répondrai autant que je peux*Задайте медицинский вопрос, и я отвечу столько, сколько смогу*Haga una pregunta médica y responderé todo lo que pueda.
خرید اول علاوه بر کد تخفیف سی هزاری ارسال هم رایگانه تو گوگل بزن برات میاد من خودم خاک خورده دیجی ...

من اولین خریدم هست اما مینویسه بیست و پنج هزار هزینه ارسال بیست بار چک کردم ارسال توسط فروشنده هم ندارم 

خدایا شکرت ❤
من اولین خریدم هست اما مینویسه بیست و پنج هزار هزینه ارسال بیست بار چک کردم ارسال توسط فروشنده هم ند ...

خرید بزرگ داشتی؟

از سیمت تاحالا خرید نکردی؟؟؟

خرید بزرگ داشتی؟ از سیمت تاحالا خرید نکردی؟؟؟

نه خرید هام چنتا کرم و چیزی های کوچیک بود شد ۱۶۰ تومن زدم ادامه خرید رو و دیدم هزینه ارسال داره و کد تخفیف که فقط به اونایی که اولین خریدشون هست هم گرفتم بهم فرستاد دیجی کالا ولی نمیدونم چرا هزینه ارسال داره تو گوشی مامانمم امتحان کردم با شماره اون بازم هزینه ارسال داشت اما خواهرم سه هفته پیش برای خودش خرید کرد ارسالش رایگان بود 

خدایا شکرت ❤
نه خرید هام چنتا کرم و چیزی های کوچیک بود شد ۱۶۰ تومن زدم ادامه خرید رو و دیدم هزینه ارسال داره و کد ...

اگر الان حسشو داری ب پشتیبانی زنگ بزن 

اگرم خریدت فوری نیست فردا بزنگ

شاید نامردا طرح خرید اول رو برداشتن.

من از هزینه ارسال ۱۲ تومن خرید کردم الان شده ۲۵

گاهی سی تومن هم میزنه ظلمه

اگر الان حسشو داری ب پشتیبانی زنگ بزن  اگرم خریدت فوری نیست فردا بزنگ شاید نامردا طرح خرید او ...

باشه عزیزم ممنون 

اره واقعا خیلی بد هست کاش لاقل فقط برای وسایل های بزرگ که باربر میاورد ۲۵ هزار میگرفت آدم کمتر زورش میگیره طرف میره دو تا کتاب سفارش میده بازم نوشته هزینه ارسال ۲۵ 

قبلا خوب بود ۱۲ تومن الان هم تو اینستا خرید میکنم همیشه ۱۵ میدم دیگه دیجی مگه از اونور آب میاره، بیشتر میخواد😐

خدایا شکرت ❤
باشه عزیزم ممنون  اره واقعا خیلی بد هست کاش لاقل فقط برای وسایل های بزرگ که باربر میاورد ۲۵ هز ...

چون میگن خود دیجی هزینه حمل رو قبول کرده با پست نیست این هزینه گزاف رو گذاشتن 

اره من حالا از سایت های دیگه خرید میکنم همین دوازده و پونزده گاها ده تومن.

من چون کل خریدهای خونه رو از دیجی میگیرم 

میزارم جمع بشه سیصد تومن ک دیگه هزینه پست ندم