عسل۵۶۷ مدیر عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 1186 عنوان تا حالا اشک شوهرتونو در آوردین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 70 پست من دیشب یه کم غرغر کردم بخاطر خواهرش که هرچی از دهنش درمیاد میگه گفتم گند میزنه به اعصاب آدم یدفه دیدم از گوشه چشمش اشک اومد😞 خودم پشیمون شدم. بعدم دستمو گرفت تو دستش. تا خدا بنده نواز است .... به خلقش چه نیاز است. 1400/06/24 | 12:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل۵۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 1186 اره چندین بار دیشب خیلی بد گریه کرد چرا؟ تا خدا بنده نواز است .... به خلقش چه نیاز است.
کاکتوس_مهربون عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 850 منم فک کنم ی دوسه باریاما هربار از دست خودش اشکش دراومده مثلا پشیمون بود از دست خودش ناراحت بود از ۳ بهمن ۹۶ عضوم😊 این سومین کاربریمه😃 بزن باران هوا ابریست ، نفس بالا نمی آید.. بزن باران نوازش کن تن رنجور مردم را .. زمین حال بدی دارد...
mamanraha97 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 14725 بعضی وقتا آدم کم میاره کم که چه عرض کنم دیگه تحملم لبریز شده بودخیلی شرایط سختی تحمل کردم خیلی چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
عسل۵۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 1186 کم که چه عرض کنم دیگه تحملم لبریز شده بود خیلی شرایط سختی تحمل کردم خیلی خدا کمکت کنه. سختی بر همه هست. هرکس به نوعی تا خدا بنده نواز است .... به خلقش چه نیاز است.
aylin1503 عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 6542 😂من اصلا طاقت دیدن اشکای ی مرد رو ندارم😐 کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
عسل۵۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 1186 گفتم دوست ندارم دیگه نمیگفتی دلش شکسته تا خدا بنده نواز است .... به خلقش چه نیاز است.
mahdie_r عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 10134 دقیقا مث من☹ حرصم دراومده اون موقع ک کارش خوب بوده خرج قرتی بازی مادرش کرده. الان ک با منه هیچی ندا ... نه شوهر من حقش نبود چون دگ بیشتر از این در توانش نیست و بابام بالا سرش نبوده تمام اون چیزی هم که داره هر چند کم در اختیار من گذاشته
گوجه_سبز_ام عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 2859 نه شوهر من حقش نبود چون دگ بیشتر از این در توانش نیست و بابام بالا سرش نبوده تمام اون چیزی هم که دار ... دیگه وقتی توانش همینه و پدر هم نداشته اذیتش نکن. همسر من پدر هم داشته و داره. ولی همه پولاشو شاباش داده خنگول. حالا منم و بی پولی و حرص و جوش.
mahdie_r عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 10134 دیگه وقتی توانش همینه و پدر هم نداشته اذیتش نکن. همسر من پدر هم داشته و داره. ولی همه پ ... نه بابا شوهر من خداییش حقش نبود این حرف من خیلی دلم سوخت براش اون شب مثل چی اشک میریخت میگفت بیشتر این نمیتونم ببخشید که خوش بختت نکردم وای😭