2777
2789
عنوان

تا حالا اشک شوهرتونو در آوردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 70 پست
از عشق زیادش بوده دیگه 

بنظرم لیاقتشو نداشتمو ندارم،منکه بشخصه خودمو نمیتونم تحمل کنم نمیدونم اون چجوری تحملم میکنه🥺

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال اول عروسیم یه بار رفتارم و اشتباه از من یود😀😀

سه سال پیش هم متاسفانه منو به شدت رنجوند و میخواستم بعد از ۷سال زندگی با دوتا بچه قهر کنم برم خونه پدرم ولی گریه کرد و گفت اشتباه کردم نرو

مقصرم خودش بود منم خسته شده بودم دیگه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
خیلی دلتون نسوزه. بیشترش اشک تمساح. بعد از دماغمون میکشن بیرون.

نه اصلا اینجوری نیست. بستگی به آدمش داره. این تفکر اشتباهه که مردا احساس ندارن. مردها هم بعضیاشون خیلی حساسن. بستگی به روحیه آدم داره نه جنسیت.‌

از چ لحاظ 

از همه نظر 

مثلا اخیرا داشت خونه میساخت کلی برنامه چید که منو سورپرایز کنه بعد که بهم گفت خدای خوشحال شدم و خوشحالیمو نشون دادم اما بعد که فهمیدم یه قسمت از نقشه رو تغییر داد کلی لجبازی کردم و بحث تا مجبور شد تخریب کنه و دوباره بسازه نزدیک 50 میلیون ضرر شد

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
سال اول عروسیم یه بار رفتارم و اشتباه از من یود😀😀 سه سال پیش هم متاسفانه منو به شدت رنجوند و میخو ...

بعضی وقتا آدم کم میاره 

تا خدا بنده نواز است .... به خلقش چه نیاز است.

اشکشو نه اما یبار سر یه حرف قلبش درد گرفته بود😐. ما طبقه ی بالای مادرشوهرمیم ولی داریم خونه میسازیم بعد همسرم گفتن کاش میشد همین جا بمونیم نریم خونمون منم گفتم کم حرفای صد من یه غاز بزن 😐😐

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
می بینی بعدش پشیمون میشه آدم

آره خیلی حس بدیه

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
آره یبار سر پول بهش گفتم با تو خوش بخت نیستم بمیرم الهی😓

دقیقا مث من☹

حرصم دراومده اون موقع ک کارش خوب بوده خرج قرتی بازی مادرش کرده. الان ک با منه هیچی نداره. من بدبخت سنم داره میره بالا نمیتونیم بچه بیاریم از بی پولی. اولش دلم سوخت ولی الان میگم حقش بود. باید خون گریه کنه