2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عموم سردرد سرگیجه البته کم و دستشم درد میکرد.

ای بابا 🙁 امروز موعد دوز اولم هست فقط هم سینوفارم دارن 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏

یکساعت بعدش  گُر گرفت بدنم   بعدش  احساس کیپ شدن بینی  دقیقا مثل سرماخوردگی داشتم   بعدش دست و پاهام یخ زد    سردرد هم وقتی فعالیت کنم سراغم میاد ولی دائمی نیست   کلا انگار سرماخوردم

ای بابا 🙁 امروز موعد دوز اولم هست فقط هم سینوفارم دارن 

چیز خوبیه همه واکسن ها عوارض دارن خیلی نگران نباش

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

ببین عزیزم عین واکسن بچه ها هست که مثلا یه بچه تب میکنه... یه بچه بالا میاره.. یکی بی حال میشه..دقیقا همون طور... عوارض روی بدنها متفاوته... یکی سردرد ، یکی تب ... یکی بی حالی... 

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

من روز اول که نه روز دوم ساق پام درد میکرد و از بعداز ظهرش گردن و سردردم شروع شد و روز سوم شدیییید شده بود گردنمو نمیتونستم تکون بدم و پادردم زیاد بود ژلوفن خوردم که یکم بهتر شدم ولی خوب نشده بودم و روز چهارم که دیروز میشد خوب بودم یکم گردنم درد میکرد همچنان ولی نسبت به درد روز قبلش کاملا خوب حساب میشم! ولی شوهرم و خواهراش و دوستمم که سینو فارم زدن علامت خاصی نشون ندادن