2777
2789
عنوان

حقمو خدا داد

492 بازدید | 23 پست

سلام خانما

تو یکی از تاپیکای قبلی

گفته بودم ک دختر فامیل همسرم کلی حرف بارم کرد

خیلی اذیت شده بودم ولی موضوعو بزور بستم

چون اونا شهرستان هستن و ازما دورن

حالا بعد از دوماه ک از ماجرا گذشت

دوباره موضوع از طرف اونا جرقه زد ک فلانی ایطور گف و اونطور کرد شوهرمم زنگ زد و از مادرشوهر اون موضوعو پرسید ک فهمیدیم  بعله خانوم پشت سرمن خیلی خیلی دروغ گفته و تو شهرستان بخاطر این جریان غلغله س

وما بیخبر دهنمونو بستیم ولی اونجا دارن زیرو رومون میکنن

و مادر شوهره خیلی عروسو باور کرده بود طوریکه حاضر نمیشد با من حرف بزنه ک جریانو بهش بگم

ولی شوهرم باهزار بدبختی قانعش کرد

وقتی خیلی آروم همه چیزو بادلیل بهش کفتم یهو جا خورد

و همه چیز از این رو ب اون رو شد

خداروشکر حقمو گرفتم

همینکه دست اون رو شد و همه فهمیدن ک چجور آدمیه برام کافیه ک بفهمم خدا چقد منو دوس داره

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کن خدا حق منم بده.

ان شاءالله ک میده

راستش من ی دعایی بود ک تکرار میکردم شما هم هروقت موضوعی ک ناراحتت کرده یادت اومد بکو

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
ان شاءالله ک میده راستش من ی دعایی بود ک تکرار میکردم شما هم هروقت موضوعی ک ناراحتت کرده یادت اومد ...

چه دعایی؟

برای شادی روح مادرم و همه رفتگان میشه لطفا 🙏صلوات بفرستید 🤲❤💐

با خدا باش پادشاهی کن

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
ان شاءالله ک میده راستش من ی دعایی بود ک تکرار میکردم شما هم هروقت موضوعی ک ناراحتت کرده یادت اومد ...

ان شاءالله.

برای شادی روح مادرم و همه رفتگان میشه لطفا 🙏صلوات بفرستید 🤲❤💐
چه دعایی؟

باید هر وقت این موضوع بیاد تو ذهنت و عذاب بکشی

از ته دلت از اینکه طرف بیاد و معذرت خواهی کنه نا امید شدی

بگو یا جبار اجبرنی انت فلا جبر کجبرک 

از ته دلت بگو

عزیزم پست های قبلیت خوندم. کاش به خواهرش نگفته بودی  که اون خانم با جاریش دعواشون شد. این یجور سرک کشیدن و خبر بردن هست. می دونم سر صمیمیت زیاد اینو گفتی و به عواقبش فکر نکردی. و خواهرش هم سادگی کرده عین حرف تو رو گذاشته کف دستش. ولی کلا اینکارا جالب نیست عزیزم. اگه آرامش می خواهی هیچوقت با غریبه ها بیش از حد صمیمی نشو و این کارو نکن.

عزیزم پست های قبلیت خوندم. کاش به خواهرش نگفته بودی  که اون خانم با جاریش دعواشون شد. این یجور ...

من میدونم اشتباه کردم ولی باور کن یه جوری بامن رفتار کرد ک همه خوبیایی ک در حقش کردم زمین زد

و بهم تهمت زد تاحدی ک مادر شوهرش میگه من گفتم دنیا حتما ب آخر رسیده ک فلانی (من) این کارا رو انجام میده و این حرفارو میگه

من میدونم اشتباه کردم ولی باور کن یه جوری بامن رفتار کرد ک همه خوبیایی ک در حقش کردم زمین زد و بهم ...

حالا نمیدونم چه حرفی زده ولش کن اونم تقاص پس میده. ولی حدس میزنم وقتی اون حرف رو ازت شنیده از تو ترسیده و فکر کرده حتما بقیه اسرارش هم برملا میکنی. دلیل واکنشش هم همون بوده. اون هم ناپختگی کرده که اسرارش رو باهات در میون گذاشته و حالا یک عمر باید نگران این باشه که مبادا شما بری به همه بگی. مطمئن باش اون الان خیلی بیشتر از تو حالش بده. و دلیل ناراحتیش هم کاملا قابل درک و منطقی هست. 

حالا نمیدونم چه حرفی زده ولش کن اونم تقاص پس میده. ولی حدس میزنم وقتی اون حرف رو ازت شنیده از تو ترس ...

من محاله بخوام اسرارشو بگم

مگه دیونه شدم