2777
2789
عنوان

کی زنداداشش خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 89 پست
احتمالا 😂😂😉😉

آخه منو هم خیلی دوست دارن، چون من تو این سه چهارسال شاید یک بار بحث داشتم اونم مقصر من بودم و بعدشم عذر خواهی کردم، هر روز هم خونشون هستم کلا بیشتر با خواهر شوهرام دوست هستم و رابطه ی صمیمی داریم مادرشوهرم هم خداروشکر هیچ اهل دخالت و تیکه و کنایه نیست پدرشوهرم هم ماهه قربونش برم ایقد مهربونه 

من خودمم هیچ کینه ای نیستم و حوصله ی قهر و دعوا ندارم مگه چقد میخوایم عمر کنیم که ایجوری با دلخوری بگذرونیم اونم تو این دنیایی که الان وحشتناک شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بگم توقعت و از ادما بیار پایین همه که قرار نیست خوب و اوکی باشن وقتی به این فکر کنی که نباید ...

راست میگی ولی منم اصلا توقعی ندارم رفت و آمدی هم نداریم دیگه دلم از حرفاش فقط سوخته خیلی

آخه منو هم خیلی دوست دارن، چون من تو این سه چهارسال شاید یک بار بحث داشتم اونم مقصر من بودم و بعدشم ...

میگه ۶ سال پیش من بهش گفتم چرا دخترتو شیر نمیدی من محال این حرفو بزنم یادم نمیاد ولی تا نگه وای بسه بچتو شیر نده ومن در جواب بگم خوبه توام بده یا چرا ندادی محال دخالت تو این چیزا بکنم اصلا چه فرقی واسه من داره؟

راست میگی ولی منم اصلا توقعی ندارم رفت و آمدی هم نداریم دیگه دلم از حرفاش فقط سوخته خیلی

میدونی چرا چون دلسوزی که برای اون کردی انتظار داشتی اونم همین رفتار متقابلا داشته باشه واسه همین ناراحت شدی اگه انتظار نداشتی یه درصدم راجع بهش فکر نمیکردی عزیزم بذار به حساب نادانیش اونی که چوب رفتارشو میخوره اونو چون ادم دلسوزی مثل تورو از دست داده پس دلت براش بسوزه که چرخ فلک برای شمام میچرخه و اونا یه بار تو موقعیت تو قرار میگیرن زندگی خیلی بالا پایین داره اروم باش و پاشو به زندگی خودت برس درضمن استغفر برای برطرف شدن مشکلات زندگیتون زیاد بگو.

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

زیادقاطی شدن باهم خوب نیست...دلیل نداره اون بدونه برای کارشوهرشمامشکل پیش اومده

یااگراون باهمسرش مشکل داره شما قاطی مسائلش بشین

ما دو تاعروس داریم کاربه کارشون نداریم همینکه باهم خوشن برای ماکافیه

باهم بااحترام برخوردمیکنیم نه اونها تومسایل مادخالت می کنند نه ماتومسائل اونها

البته اگرمشکلی مالی بیماری چیزی پیش بیاد خواهربرادرها پشت هم هستیم.....خانمهاشونم اگرکمک نباشند دخالت نمی کنندکه چرااینکارراکردی یانکردی

باخانواده همسرمم همینطور من کاری به روابط خواهربرادریشون ندارم وخودموزیادقاطی نمیکنم و درحدتوان احترام بینمونه......

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

میدونی چرا چون دلسوزی که برای اون کردی انتظار داشتی اونم همین رفتار متقابلا داشته باشه واسه همین نار ...

مرسی خیلی خوبی احتیاج داشتم یکی اینارو بگه کاش خدا صدامو بشنوه خیلی دل سوختم

خدایا شکرت دارم از شر خونواده شوهرم خلاص میشم دیگه این مشکلاتم ندارم ...حالم بد شد ی لحظه یادش افتادم

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
مرسی خیلی خوبی احتیاج داشتم یکی اینارو بگه کاش خدا صدامو بشنوه خیلی دل سوختم

توکلت به خدا از الانم کلا با ذکر و دعا قرآن آروم باش تو کارای خیلی مهمتر ازین حرفا داری انرژیتو برای این مسائل هدر نده 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش