2777
2789
عنوان

کی زنداداشش خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 89 پست
خیلی مثلا من وایسادم خونه مامانم با مهمون حرف میزنم میاد وسطمون میگه برو یه سر به بچم بزن ببین خوابه

به قول خودت چون همون اول تحویلش گرفتی فکر کرده دیگه شاخی هست واسه خودش، کم کم بی محلش کن 

من سه تا زن داداش دارم خدارا شکر خوبن باهم اوکی هستیم بالاخره یه اخلاقای بدی اونا دارن یه اخلاقای بدی هم من دارم هیچ کس کامل نیست اما در کل باهم خوبیم انشالله که دلشون خوش باشه وکنارداداش هام خوشبخت باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرح زن داداش منو دادی 

هر بار به مشکل خورد کمکش کردم 

هر بار من به مشکل خوردم خوشحال شد

از من به شما نصیحت شاید هوو با شما دوست بشه اما زن داداش دشمن آدمه ، نمیتونم بگم چه کرده فقط توی زندگیم همین یه بدخواه رو دارم

جواب صداقت و محبت من حسادت و دشمنی بود 

انشالله کارهایی که کرد سر خودش بیاد 

خیلی مثلا من وایسادم خونه مامانم با مهمون حرف میزنم میاد وسطمون میگه برو یه سر به بچم بزن ببین خوابه

چرا بهش رو میدی؟؟؟منم خیلی از این کارا کردم هی پر رو تر شد ، الان دیگه کاریش ندارم ، 

اسی عزیزم بعضی ادمها نادانن و حراف زنداداشت ازین دسته آدم هاست که فکر نکرده حرف میزنه تو که نمیتونی اونو تغییر بدی پس خودتو تغییر بده صمیمیت و ساده دلیتو بذار کنار دلسوزیاتو کمتر کن یواش یواش درست میشه .

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

من خودمم زن داداشم کاری به خواهر شوهرم ندارم اصلا نه دخالت نه حرفی نه حدیثی غمش ناراحتم میکنه خوشحالیش خوشحال ولی لامصب به زنداداش نداشتم حس بدی دارم حس میکنم بیاد رابطی ما خواهرا با داداشم بد میشه 

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟
واقعا چرا الان قهرید؟

دو سه ماه قهربودیم ،آشتی کردیم اونم به خاطر مادرم که ناراحت نباشه،داشت با زبون خیلی بدی با بچه ی خواهرم حرف میزد و بلند بلند داد میزد و دعواش میکرد ،منم گفتم خونه ی بابام حرمت داره داری داد میزنی،خب بگو چی شده ،جلوی مامان و بابام زد توی گوشم،منم فقط هنگ کردم نگاه کردم ،این حجم از بیشعوری رو اون لحظه درک نکردمبا این رفتارش