2777
2789
عنوان

کی زنداداشش خوبه؟

978 بازدید | 89 پست

من رابطه خوبی باهاش ندارم پدرم فوت کرد حتی یه تسلیت نگفت خونمون یه شهر دیگه هم میاد چند روز بهترین پذیرایی رو هم بکنم محال یه زنگ تشکر بزنه توی ناراحتی و مشکلات نیش میزنه طوری که کمرت میشکنه هروقت یادت میافته ولی اون که ناراحتی داشت من خر پا به پاش زار میزدم

ندارم ولی از الان حسی خوبی نصبت بهش ندارم 

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خداروشکر زنداداشم عالیه سیزده سال عروسمون هست خداروشکر جز خوبی و احترام چیزی ازش ندیدیم، قربونش برم دوماهه بخاطر کرونا ندیدمش دلم واسش یه ذره شده، مامانم هم میگه بیشتر از دخترام میخوامش، چقد صبور و با شخصیت و متواضع، کل فامیل هم تعریفشو میدن واقعا لیاقتش بیشتر از داداشم هست 😅

برام مهم نیست ولی دلم نمیخاد مادرم ناراحت بشه

کنارتون بود کنارش باشید نبود شما مثل اون نشید اما مثل قبل هم رفتار نکنید که هوا برش داره پیش خودش بگه با این رفتارا عزیز میشم و دنبالم راه میفتن 

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟
من خداروشکر زنداداشم عالیه سیزده سال عروسمون هست خداروشکر جز خوبی و احترام چیزی ازش ندیدیم، قربونش ب ...

خوش بحالت از من دوست دخترش بود فقط من تحویلش میگرفتم یه مدت که با شوهرم مشکل داشتم توی روم گفت آدم هر کاری کنه سرش میاد

یه مدته توی کار شوهرم مشکل پیش اومده اونم از وقتی فهمیده بدتر میکنه خیلی ناراحتم خیلی

مشکلات رو نگید تا متوجه نشه  کلا احترام بزارید در حد معمولی که سرش گیج نره