2777
2789
عنوان

کی زنداداشش خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 89 پست

خواهر شوهرم یه زن داداش داره ماه نگو و نپرس 😍

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
خوش بحالت از من دوست دخترش بود فقط من تحویلش میگرفتم یه مدت که با شوهرم مشکل داشتم توی روم گفت آدم ه ...

بعضی ها عادت کردن و نمیدونن چقد با حرفاشون دل میشکنن. بلاخره یه روزی متوجه رفتار اشتباهش میشه. شما هم که میدونی اخلاقش ایجوری هست بهش بها نده هرچند سخته چون آدم به هرحال روح و روانش درگیر میشه لا این رفتارهای زننده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنارتون بود کنارش باشید نبود شما مثل اون نشید اما مثل قبل هم رفتار نکنید که هوا برش داره پیش خودش بگ ...

بابام مریض بود زخم بستر گرفت به جای دلداری میومد میگفت وای فلانی میگه الان کرم میفته بهش

خواهر شوهرم یه زن داداش داره ماه نگو و نپرس 😍

والوووووووووو بخدا

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟
والوووووووووو بخدا

بوخوووودااااا😁

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
بابام مریض بود زخم بستر گرفت به جای دلداری میومد میگفت وای فلانی میگه الان کرم میفته بهش

باید میگفتی الان که کرمه تو جون تو هست فتنه خانم 

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟
کجاست آن خواهر شوهر تا حقایق را بر زبان جاری کند😛

5تا زنداداش دارم که یکیشون خواهرشوهر خودمم هست،فق، با اون و عروس بزرگمون خیلی رااحت درد دل میکنم و همه جوره پایه برای هم هستیم،ولی اوت سه تا هم بدی ازشون ندیدم و خوبند خدایی،هرچند با یکیشون یه بار دعوام شد و زد توی گوشم و منم فقط نگاهش کردم

کجاست آن خواهر شوهر تا حقایق را بر زبان جاری کند😛

انصافا کاش بیاد بگه 😅

بعضی ها عادت کردن و نمیدونن چقد با حرفاشون دل میشکنن. بلاخره یه روزی متوجه رفتار اشتباهش میشه. شما ه ...

خیلی مثلا من وایسادم خونه مامانم با مهمون حرف میزنم میاد وسطمون میگه برو یه سر به بچم بزن ببین خوابه