یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوستان برای شستشوی قالی به هر جا می خواهید فرشتون رو بدهید به قالی شویی ادیب ندهید واقعا افتضاحه فرش منو گند زده رفته یکی روشن شده اون یکی تیره یکی خاکی شده یکی سبزه اصلا غمم گرفته
سلام من فرشامو تازه دادم ادیب تمیز میشوره ولی قیمتی که پایه تلفن میده الکیه پایه تلفن میگه متری ۴ ولی میاد ببرهمیگه اونو ول کن قیمتایه ما تخته ایه مثلا ۹متری رو ۸۰میگیره میگه دوبار میشوریم گرون درمیاد
من فرشای مامانم داده بودم به ساوین خودشون میان میبرن سرموقع هم میارن کارشون خیلی تمیییزه همه جای تهران شعبه داره به همه ایناروپیشنهادمیکنم شمارش ۷۷۱۱۰۰۷۹ ۲۲۰۵۸۰۱۲
قالیشویی دریا محشششره من فرشامو روشن خریده بودم بعدازتولد دخترم فرشام خیلی کثیف شده بود به سفارش یکی از اقوام فرشامو دادم قالیشویی دریا امروز تحویل دادن خیلی راضییی بودم بنظرم اینجا بدید کارشون خوبه همه جای تهران سرویس دارن به همه اینجارو پیشنهاد میکنم اینم شمارشون ۷۷۱۹۱۷۲۴ ۰۹۱۹۹۸۲۵۷۶۷
منم قالیشویی اندرزگو رو معرفی میکنم من الان3ساله مشتریشون هستم کیفیت کارشون عااااااااااااااااالیههههههه قیمتاشم مناسبه شمارش تو118ثبته ولی من یکی از شماره هاشو میذارم