2777
2789
عنوان

سنگ کیسه صفرا

| مشاهده متن کامل بحث + 13644 بازدید | 74 پست

[QUOTE=207847274]مرسی عزیز دلم  کلا همه چیز تو زندگیم سخت میگیرم و استرسی هستم  مثلا دوستم میگه یه مشکل ت ...[/QUOTE خدا حفطشون گنه برات عزیزم

ن انشااالله خدا کمکت کنه و بیای خبر خوب بدی بهمون

ولی کلا بدون هیچی بد نیس و باید پذیرفت و جنگید

جهان رنج‌بزرگیست؛نگارا تو بخند🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمانی که درد داشتی دردات چطور بود؟؟معدت درد میگرفت یا شکمت؟

وسط دو کتفم از پشت و میزد به دست راستم 

وسر معدم هم گاها محل اتصال دنده ها یادداشت که

با هیچی آروم نمیشم 

عزیزم حتما برو دکتر یمی از اشنایان ما بهش گفتن تو این شرایط کرونا نیا بعد 1 سال یه رفت اوضاش خیلی بد شده بود شما حتما برو ولی اصلا استرس نداشته باش ک خودش سمه انشالله ک هیچی نیس

عزیزم حتما برو دکتر یمی از اشنایان ما بهش گفتن تو این شرایط کرونا نیا بعد 1 سال یه رفت اوضاش خیلی بد ...

چشم حتما میرم 

ولی چطوری بود حالشون و چرا اوضاعشون بهم ریخته بود

وسط دو کتفم از پشت و میزد به دست راستم  وسر معدم هم گاها محل اتصال دنده ها یادداشت که  ب ...

منم مثل شما یه مدت درد داشتم بعدش سونو دادم فهمیدم بعدش که دیگه دردش نگرفت بیخیالش شدم بعداز ۵سال دوباره دردم گرفت که دیگه عمل کردم حالا شماهم یه دکتر خوب برو اول از همه هم استرست رو کم کن روحیه تو خوب کن مطمعن باش جسمت کم کم بهتر میشه...عملش هم اصلا سخت نیست...

با غصه نشو همدم سنت شکنِ خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش..
چشم حتما میرم  ولی چطوری بود حالشون و چرا اوضاعشون بهم ریخته بود

ایشون قبلا سرطان رحم داشتن ولی دیگه تقربا خوب شده بود کنترل شده بود ولی وقتی  بعد یسال رفت بهش گفتن متاستاز کرده و سرطان زده به کلیه و کبدش 

وسواس فکری داری عزیزم نترس مطمئن باش هیچی نیست من خودم وسواس فکری دارم همش فکر میکنم سرطان رحم دارم ...

اره متاسفانه برای وسواس فکری تحت درمان بودم 

ولی این واقعا ترسناکه

منم مثل شما یه مدت درد داشتم بعدش سونو دادم فهمیدم بعدش که دیگه دردش نگرفت بیخیالش شدم بعداز ۵سال دو ...

مرسی خواهر گلم 

ممنون 

خیلی خیالم راحت شد 

الان تو رژیم که وزنمو کم کنم انشالله تا عید فشارم نرمال شه و قبل عید عمل کنم

انشالله همیشه تنتون سالم باشه