2777
2789
عنوان

سنگ کیسه صفرا

| مشاهده متن کامل بحث + 13644 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اصلا نترس به خدا توکل کن برو حتما سونو رو بده هر چی زود تر بری بهتره بعد اگر خدای نکرده مشکلی برات پیش اومد حتما برو بیمارستان آبان گلم اونجا دکتراش تو این زمینه خیلی با تجربه هستن چون خواهر زاده ی منم همین مشکل رو داشت رفت اونجا خداروشکر الان حالش خیلی خوب شده خیلی راضی بود از دکتر خواستی شماره و آدرسشو میدم گلم 

سلام عزیزم اصلا نترس به خدا توکل کن برو حتما سونو رو بده هر چی زود تر بری بهتره بعد اگر خدای نکرده م ...

سلام عزیزم 

ممنون از شما امروز میخوام نوبت بگیرم برای سنو 

ممنون میشم عزیزم اگه برام لطف کنید و شماره و آدرس رو بدید 

سلام عزیزم  ممنون از شما امروز میخوام نوبت بگیرم برای سنو  ممنون میشم عزیزم اگه برام لطف ...

سلام گلم بله حتما آدرسش : تهران ، خيابان كريم خان زند خيابان شهيد عضدى(آبان جنوبى)، پلاك ٤٦

شماره تلفن هم : ٨٨٩٠٢٧٨٦

ایشالا عزیزم همیشه سلامت و تن درست باشی گلم 

سلام گلم بله حتما آدرسش : تهران ، خيابان كريم خان زند خيابان شهيد عضدى(آبان جنوبى)، پلاك ٤٦ ...

سلام عزیزم 

ممنون از لطفتو ن

انشالله شما و همه ی عزیزان سلامت باشید

🟡درمان قطعی و کاملا گیاهی 

سنگ صفرا ، سنگ کلیه و سنگ مثانه :

✴️ کاملا تضمینی 

♦️ در کوتاه ترین دوره ی درمانی با بهترین نتیجه ی ممکن

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

♦️خرد شدن ، تحلیل و دفع انواع سنگ کلیه و مثانه

♦️خرد و دفع کننده ی سنگ های کیسه صفرا و پاکسازی کیسه ی صفرا از لجن صفراوی 

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی