2777
2789

خانمهای کرمانشاهی میشه یه سونوگرافی خوب معرفی کنید؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
سونوگرافی
0
0%
کرمانشاه
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما فهیدید علت دفع خون در ادرارتون چیه؟

سلام عزیزم والا نه هنوزم از ترس نمیتونم شبا بخوابم . سی تی اسکن با تزریق که هیچی نشون نداد . پنج تا سونوگرافی تو پنج جای مختلفم گرفتم فقط آخرین سونو گفت یه سنگ سه میل تو قسمت تحتانی کلیه چپ با پنجاه سی سی ادرار تو مثانه باقی میمانه . دارو گرفتم ولی خوب نشدم بازم

چرا این سوال رو پرسیدین فدات؟

من از بچگی این مشکل رو دارم .یعنی همیشه خدا خون توادرارم بوده ،بعد آزمایش خون ،سونو،آنتی بیوتیک وتمام.مشکل خاصی نیست.الان که چهل سالمه بعداز کرونا دچار علائمی مثل سرگیجه،سنگینی سر درد چشم شدم که کسی دلیلشو نمی فهمه میگم شاید از کلیه است.البته دوباره سونو دادم سالم بوده.

عزیزم علت خون در ادرارتون مشخص شد؟ 

منم تو ازمایشم یه مثبت خون دیده شد . گاهی مجرای ادرارم تیر میکشه.  روزی ۸ بار هممیرم دستشویی در صورتی که قبلا ۴ بار میرفتم.  

دو بار هم تو ادرارم با چشم یه لخته خون کوچیک دیدم 

از ترس دارم میمیرم 

شبا خوابم نمیبره 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
عزیزم علت خون در ادرارتون مشخص شد؟  منم تو ازمایشم یه مثبت خون دیده شد . گاهی مجرای ادرارم تیر ...

سلام عزیزدلم به خدا منم هنوز هیچی منم مثل شما هر شب با ترس میخوابم سیستوسکپی هم میترسم برم . آزمایش ادرار بده فدات شاید عفونت باشه بعد سونو هم بده شایدم سنگ باشه منم دوماه پیش آخرین سونو گفت سنگ سه میل داری ولی هنوزم میترسم خون ب دلیل اون سنگ کوچیک نباشه😢😢😢😢

عزیزم علت خون در ادرارتون مشخص شد؟  منم تو ازمایشم یه مثبت خون دیده شد . گاهی مجرای ادرارم تیر ...

منم گاهی تو مجرای ادرارم تیر میکشه والا منم از ترس شبا نمیخوابم از طرفیم میترسم از سیستسکوپی . سونو بده حتما گلم ممکنه سنگ باشه یا عفونت باشه

سونو ندادی گلم؟

من امروز رفتم دکتر 

واسم سونو نوشت گفت احتمالاسنگ داری ولی من ۶ ماه پیش سونو کامل شکم دادم هیچ سنگی دیده نشد .

خیلی میترسم 

دکتر گفت باید سونو بدی که ببینیم چیز جدی ای نباشه. نمیدونم منظور از چیز جدی چی بود 😔

من یه مشکل دیگه هم دارم معذرت میخوام ادرارم ب صورت کج خارج میشه صاف نیست دکتر گفت ممکنه تومور خوش خیم جلوی مجرای ادرارت باشه 

تو رو خدا واسم دعا کن فردا میرم سونو چیزی نباشه.  

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
سلام عزیزدلم به خدا منم هنوز هیچی منم مثل شما هر شب با ترس میخوابم سیستوسکپی هم میترسم برم . آزمایش ...

شما خون تو ادرارت واسه همون سنگ هست مطمئن باش . دیگه سیستوسکپی چرا الکی بکنی

منم گاهی تو مجرای ادرارم تیر میکشه والا منم از ترس شبا نمیخوابم از طرفیم میترسم از سیستسکوپی . سونو ...

اآزمایش ادرار دو ماه پیش دو بار دادم عفونت ندارم.  دکتر گفت لازم نیست آزمایش بدی