2777
2789
عنوان

سونوگرافی خوب تو کرمانشاه میشه معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 35 پست
میگم نکنه این خونه به درد معده هم ربط داشته باشه آجی تمام این چیزا که میگی همه رو منم دارم فدات😢

نه من از دکتر داخلی پرسیدم گفت ربطی نداره معده به خون تو ادراد

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
والا میفهمم گلم منم سر این موضوع سه تا دکتر ارولوژ رفتم تو سایت دکتر ساینا از همه دکترای ارولوژ سوال ...

چند تا دکتر گفتن خون تو ادرار به خاطر سنگه؟ 

شما تو ادرارت لخته خون ندیدی؟ 

من دو بار لخته دیدم با چشم

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم مثل توام خب منم ادرارم لج خارج میشه . دختر من شش بار سونو دادم پنج بارش سنگ نداشتم بعد سه ما ...

سلام  خاهش میکنم  جواب بده باقی مانده ادرار تو چه کردی درمان شدی خخاهش میکنم ج بده