2777
2789
عنوان

سونوگرافی خوب تو کرمانشاه میشه معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 35 پست
من امروز رفتم دکتر  واسم سونو نوشت گفت احتمالاسنگ داری ولی من ۶ ماه پیش سونو کامل شکم دادم هیچ ...

وای منم مثل توام خب منم ادرارم لج خارج میشه . دختر من شش بار سونو دادم پنج بارش سنگ نداشتم بعد سه ماه سونو آخری گفت یه سه میل تو کلیه هست قسمت تحتانی ک دفع هم نمیشه ولی دکتر دارو داد ک نخوردم منم بعد منم لخته میبینم آخه یه دکتر دیگه گفت اون سنگ ریز باعث خون در ادرار نیست باید سیستوسکوپی کنی من میترسم😢😢😢

اآزمایش ادرار دو ماه پیش دو بار دادم عفونت ندارم.  دکتر گفت لازم نیست آزمایش بدی

منم عفونت نداشتم اما منم دکترم گفت ادرار کج خارج میشه تنگی مجرا ممکنه باشه اصلا مثل دکتر تو نگفت حالا احتمال زیاد تو هم مثانه ات خوب تخلیه نمیشه منم ۵۰ سی سی باقی مانده ادرار بعد تخلیه تو سونو داشتم ولی دکترم اصلا مثل دکتر تو نگفت گفت یا همون شن ریزه هست یا اینکه تنگی مجرا هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چند وقته اینطور هستی فدات؟ ب خدا من سی تی اسکن با و بدون تزریق هم سه ماه پبش دادم بازم هیچی نشان ندادتو سی تی اسکن حتی سنگ رو نشان نداد حالا دیگه خدا بدونه سنگ باشه نباشه نگران نباش گلم هر چند میفهمم حالتو خودم جالب بود برام پیامت چون از دست این مشکل همون موقع داشتم گریه میکردم بهت قول میدم هیچی نیست آجی جونم خیالت راحت چون سونو شش ماه پیشتم نرمال بوده دیگه نگران نباش 

وای منم مثل توام خب منم ادرارم لج خارج میشه . دختر من شش بار سونو دادم پنج بارش سنگ نداشتم بعد سه ما ...

ببین به این سونوگرافی ها اعتماد نکن 

من تو بارداریم لکه بینی داشتم چند جا سونو رفتم هیچ کدوم نمی فهمیدن علتش چیه. دکترمم خودش مونده بود دیگه علت خونریزی و لکه بینیم چیه.خیلی سختی کشیدم آخرین سونو ای که رفتم فهمید یه هماتوم پشت جفت دارم علت لکه بینی هام همونه 

اگر  سونو آخری گفته سنگه حتما هست اون قبلی ها نفهمیدن 

اگر خیلی نگرانی برو تهران یا مشهد پیش دکترای خوب اونجا حتما میفهمن

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
منم عفونت نداشتم اما منم دکترم گفت ادرار کج خارج میشه تنگی مجرا ممکنه باشه اصلا مثل دکتر تو نگفت حال ...

منم گفت ب احتمال زیاد شن ریزه هست وقتی خارج میشه یه مقدار خون باهاشه به همین علت شکل لخته میبینی.  

چیزی از تنگی مجرا نگفت 

کلا ب این دکترا اعتمادی نیست هیچی بلد نیستن فقط دکترای شهرای بزرگ مثل تهران و مشهد خوبن 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
تو چند وقته اینطور هستی فدات؟ ب خدا من سی تی اسکن با و بدون تزریق هم سه ماه پبش دادم بازم هیچی نشان ...

تقریبا ۳ ماهه این درد رو دارم 

ولی کلا ۱ و سال و نیمه که همش مریضم اصلا نمیدونم چم شده یه مریضیم هنوز خوب نشده بعدی شروع میشه انقدر رفتم دکتر دیگه همه خسته شدن.  خوبم نمیشم.  تازه دکتز داخلیگفته باید اندوسکوپی و کلونوسکوپی کنی . دیگه خسته شدم با دو تا بچه با این همه خرج و گرونی هرچی شوهرم درمیاره باید خرج دوا دکتر کنم . 

تو چند وقته اینطور هستی فدات؟ ب خدا من سی تی اسکن با و بدون تزریق هم سه ماه پبش دادم بازم هیچی نشان ...

من همش میگم‌کاش برم بگه همون سنگ یا شن ریزه هست باز اینا بهتر از اینه که چیز بدتری باشه خدایی نکرده 

آخه آجی شرابط تهران و مشهد رفتن رو ندارم گلم میدونم فدات به سونوهاشون اعتباری نیست برای همین تو پنج جای مختلف رفتم سونو اما آخریه دکترش خیلی معروف بود . تنگی مجرا تو سونو مشخص نمیشه گلم من با مثانه خالی هم سونو آخر مثانه رو چک کرد هم خالی هم پر مثانه رو چک کرد با مثانه خالی ۵۰ سی سی باقیمانده ادرار داشتم ک گفتن زیاده دلیلش یا تنگی مجرا هست یا مثانه عصبی البته ب قول شما دکتر ک نیستن والا هر کدام یه حرف

آندوسکوپی هم به منم گفت داخلی منم معده ام شدید درد میکنه کنار این دردا با روده ک گفت تحریک پذیره من کلا بعد روزه ماه رمضان اینطور شدم . اما مال تو هم شن ریزه هست فدات ک تو سونو هایی که خیلی دقیق دقت کنن دیده میشه یا همون شن ریزه هست یا سنگ کوچیک من زیر دلمم همیشه درد داره 

تقریبا ۳ ماهه این درد رو دارم  ولی کلا ۱ و سال و نیمه که همش مریضم اصلا نمیدونم چم شده یه مریض ...

والا میفهمم گلم منم سر این موضوع سه تا دکتر ارولوژ رفتم تو سایت دکتر ساینا از همه دکترای ارولوژ سوال پرسیدم هر کدام یه حرف میزنن والا یکی میگه التهاب یکی میگه همون سنگ ۳ میله یکی میگه باید سیستوسکوپی کنی ک من واقعا ترسشو دارم

آندوسکوپی هم به منم گفت داخلی منم معده ام شدید درد میکنه کنار این دردا با روده ک گفت تحریک پذیره من ...

منم درد معده دارم .‌چندین ساله یبوست و شقاق دارم اتفاقا روده تحریک پذیر هم دارم.  

من وقتی خیلی یبوست میشم زیر دلم درد میگیره 

گاهی همموقع ادرار درد میگیره