2777
2789
سلام کسی هست

سلام عزیزم من دیشب خوابیدم

میخوای شرکت کنی شمام؟🤩

‌چند وقته اقدامی؟ چندسالته؟

اضافه وزن داری؟ چقد؟

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
سلام عزیزم من دیشب خوابیدم میخوای شرکت کنی شمام؟🤩 ‌چند وقته اقدامی؟ چندسالته؟ اضافه وزن داری؟ چق ...

سلام ابجی گلم بله.من3ماه اقدامم.۲۴سالمه.20کیلواضافه وزن دارم

‌ هرچیزي‌بایدسرجاي‌خودش‌باشه‌مثل‌تو،توبغل‌من.🫀 ‌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱😍 خودم: پروانه مهدوی...۲۲ ساله یک سال و نیم اقدام وزن کنونی۷۷ وزن هدف۶۰😎

۲😍بهار جان: ۳۶ سال....چندین سال اقدام اضافه وزن زیاد🤭

۳😍 مینو جان:۲۱ سال...سه ماه اقدام🤗 وزن کنونی۸۲ وزن هدف ۶۷🤗

۴😍قلبلونه جان:۲۰ سال....در دست اقدام😁 وزن کنونی۸۰ وزن هدف ۵۵ الی ۶۰😄

۵😍نازگل جان:۲۴ سال...سه ماه اقدام🤗بیست کیلو اضافه🤗

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

@قلبلونه  

@بهار63

@ناز_گل_آقامونم  

@khanom_bala  

@mino1380  

‍ دوستان اگ از دوستای نی نی سایتیتون کسیو میشناسید ک اقدام هست بیاریدش😍 تگش کنی‍د

سلام عزیزممممم ممنون اوردیم انشالله تا عید هممون بارداریم😍

فداتشم عزیز دلم ان شاءلله😍😍😍

دیگ نبینم غم گین باشی ها😙

حیف ما خوشگل خانما نیست الکی بشینیم غصه بخوریم؟😌

باید شاد باشیم و ورزش کنیم تا بتونیم بهترین مامانا باشیم😍

یادتون باشه باردار شدن پایان کار ما و نتیجه ی ما نیست

باردار شدیم ان شاءلله تازه آغاز راهمونه😍😍😍

بارداری های سالم و سلامت و بچه های قوی و خوشگل نتیجه ی ماست ک با تلاش و پشتکار خودمون بهش میرسیم😎💪

یه نکته بگم برا عسل مسلای خودم🙂

عزیزانم کسانی ک اقدام کردیدچه یک ماه چه ده سال

این طرز فکر بصورت وحشتناکی😱اشتباهه😣

که :

من الان اقدام کردم و باید استراحت کنم تا تخمک خانم👧 و اسپرم آقا👨 بلقاحن و بنده حامله بشم....غذاهم هیچی نخورم ک مثلا وزن کم کنم زودتر حامله شم

دقیقا برعکسه🙄

در طول اقدام هرچی ورزش های سبک ک خون رو به جریان میندازن و تخمدانو فعال میکنن انجام بدیم زودتر نتیجه میگیریم تا اینکه به خودمون گشنگی🤕 بدیم و فقط ضعیف شیم و افسردگی بگیریم😶

یکم رژیم سبک بگیرید اما چیزای تقویتی درحد توانتون مصرف کنید

مثلا اگر در توانتون هست که بادام و گوشت و مغزیجات مصرف کنین بدلیل اینکه رژیم هستین خودتونو محروم نکنین😋

بادام معادل فولیک اسید در طبیعت هست روزانه چند عدد بصورت آدامسی بجوید تا جذب بزاقی بشه🤗

(تبصره: کسایی ک دکترشون گفته "باید" استراحت کنن و یا خیلی ضعیف و لاغر هستن نمیخواد روزی یک ساعتو ورزش کنن یه نرمش صبحگاهی سبک ده دقیقه ای خوبه و برا هیچ کس ضرر نداره😌)

لیلا..۳۰ساله ..یک سالو دوماهه اقدام  وزن ۵۸

سلام خانوم خوشگل خوش آمدی😍

شما وزنت خیلی خوبه ماشاءلله😊

پلی کیستیک هستی؟

شما به کاهش وزن نیاز نداری فقط ب تحرک نیاز داری

۱😍 خودم: پروانه مهدوی...۲۲ ساله یک سال و نیم اقدام وزن کنونی۷۷ وزن هدف۶۰😎

۲😍بهار جان: ۳۶ سال....چندین سال اقدام اضافه وزن زیاد🤭

۳😍 مینو جان:۲۱ سال...سه ماه اقدام🤗 وزن کنونی۸۲ وزن هدف ۶۷🤗

۴😍قلبلونه جان:۲۰ سال....در دست اقدام😁 وزن کنونی۸۰ وزن هدف ۵۵ الی ۶۰😄

۵😍نازگل جان:۲۴ سال...سه ماه اقدام🤗بیست کیلو اضافه🤗

۶😍 لیلا جان: ۳۰ سال... یک سال و دوماهه اقدام😉 بدون نیاز به کاهش وزن😎

دخترا کجایید؟

ورزشاتونو کردید؟🧐

@قلبلونه‍ ‍    

@بهار63     

@ناز_گل_آقامونم‍ ‍        

@mino1380‍ 

@هربژی  

سعی کنیدنیمه ی اول روز ورزش کنید سوخت و ساز بدنتون میره بالا😃

من ورژشمو انجام دادم😎

یک ساعت و ربع ایروبیک و ورزش های هوازی

کلی هم عرق ریختم و تمام بدنم داره نبض میزنه هنوز😅

بدویید دیگ

منم نیم ساعت پیاده روی نیم ساعت ورزش کردم😩

آفرین خوشگل من🤩

خسته نباشی خدا قوت😚

بیا دختر خوب به این میگن😌

جایزه برات یه نادعلی میخونم😍

@khanom_bala  

عزیزم یه بار مشخصاتتو میگی اشتباه ننویسم یه وقت؟ ببخشید🤭

چند وقت اقدامی چند سالته چقد اضافه وزن داری؟