2777
2789

سلام

تاپیک ورزشی هست ورود تنبلان و خموده ها و افسردگان ممنوععع🚫🚫🚫

خانمایی ک چندماه یا چند ساله تو اقدامن و مثل من یکم نا امیدی 🥲 و غم😔 و افسردگی😞 و گریه های وقت و بی وقت😭😢 سراغشون اومده😶

ولی حالا قصد دارن مسیرشونو عوض کنن😉

شاد باشن💃 ورزش کنن🏃‍♀️🏃‍♀️ به شوهرشون عشق بورزن و از داشته هاشون لذت ببرن🤩😍

و استرس رو از خودشون دور کنن😇 و صبر کنن تا خدا برای مادرشدن انتخابشون کنه🤗

و خودشونو آماده کنن که یه مادرسالم 👧و سرحال🥰 و پر انرژی🥳 باشن

اینجا باهم قرار میزاریم

۱😌 استرس رو از خودمون دور کنیم 

۲🤑 فقط مثبت فکر کنیم و از الفاظ مثبت استفاده کنیم

۳🥳روزی یک الی یک ساعت و نیم ورزش کنیم(پیاده روی،رقص،ایروبیک،حلقه و....خلاصه هر ورزشی ک حسابی عرق بریزیم)

۴🧐بعد ورزش میایم ساعت و نوع ورزشمونو اعلام میکنیم

۵😎هرکس نتونست یک روزی رو ورزش کنه باید به نیت تمام آبجب گلی های تاپیک سوره یس بخونه(البته سوره ها و دعاهای دیگه هم میشه....هر کی هرچی دلش بود ولی خب قرار اصلیمون سوره یس به نیت مامان شدن آبجی گلی هاست🤗) 

۸🤫صحبت ها و سوالات متفرقه ممنوع ک شلوغ پلوغ نشه....

۷😍هر کس هم مامان شد باید شیرینی بده و به نیت کل بچه های تاپیک سوره مریم بخونه🥰🥰🥰

هرکس با قوانین موافقه بسم الله🤠

تاپیکو ذخیره کنه ک از فردا شروع کنیم🙅‍♀️🙆‍♀️💁‍♀️🙋‍♀️🤷‍♀️

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤚

چند وقت اقدامی عزیزم؟

چند سالته؟

اضافه وزن داری؟ چقد؟

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

1😍 خودم: پروانه مهدوی...۲۲ ساله یک سال و نیم اقدام وزن کنونی۷۷ وزن هدف۶۰

سلام بهار جان

چند وقته اقدامی

چند سالته؟اضافه وزن داری؟ چقد؟

سلام عزيزم ٣٦سالمه 

من خيلي ساله منتظرم 

امسال اسفند هفت ماهه زايمان كردم و پسرم بعد ٤ماه پركشيذ 😭

اضافه وزن زياد دارم 😉

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
سلام عزيزم ٣٦سالمه  من خيلي ساله منتظرم  امسال اسفند هفت ماهه زايمان كردم و پسرم بعد ٤ما ...

عزیز دل منی تو الهیییی🥲😙😙😙😙

غصه نخوری ها باهم درستش میکنیم

عزیز دل منی تو الهیییی🥲😙😙😙😙 غصه نخوری ها باهم درستش میکنیم

ان شاالله همه منتظرا دلشون شاد بشه عزيزمً

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

۱😍 خودم: پروانه مهدوی...۲۲ ساله یک سال و نیم اقدام وزن کنونی۷۷ وزن هدف۶۰

۲😍بهار جان: ۳۶ سال....چندین سال اقدام اضافه وزن زیاد🤭

۳😍 مینو جان:۲۱ سال...سه ماه اقدام وزن کنونی۸۲ وزن هدف ۶۷

ان شاالله همه منتظرا دلشون شاد بشه عزيزمً

ان شاءلله😍

چند وقت اقدامی عزیزم؟ چند سالته؟ اضافه وزن داری؟ چقد؟

هنوز اقدام نکردم...

۲۰ سالمه 

۸۰ کیلوام 

قدم ۱۶۲ 

باید ۵۵یا ۶۰ باشم

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

۱😍 خودم: پروانه مهدوی...۲۲ ساله یک سال و نیم اقدام وزن کنونی۷۷ وزن هدف۶۰😎

۲😍بهار جان: ۳۶ سال....چندین سال اقدام اضافه وزن زیاد🤭

۳😍 مینو جان:۲۱ سال...سه ماه اقدام وزن کنونی۸۲ وزن هدف 

۶۷🤗

۴😍قلبونه جان:۲۰ سال....در دست اقدام😁 وزن کنونی۸۰ وزن هدف ۵۵ الی ۶۰😄