2777
2789
عنوان

دوستان راسته بعد دعا گرفتن و این کارا جنا آدمو اذیت میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 35 پست
از آینده خبر داشتن جذابه ولی بنظرم حرف فالگیرا سندیتی نداره بعد دعا که تو زندگیت بیاد دیگه پشت بند ...

اره مامانم هم همینو میگه. به خود دعانویسا هم اعتمادی ندارم بعدا یه وقت یه کار بدی در حقم کنه چی

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
میدونید آخه یه موضوعی هست که خیلی خیلی دوست دارم بدونم چی میشه ولی خب نمیتونم بهشون اعتماد کنم اصلاا ...

ببین اینکه کسی از آیندت بهت خبر بده بعله میشه ولی اینکه بتونی پیدا کنی همچین کسی رو نمیدونم چون اکثرا کلاهبردارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مامانم هم همینو میگه. به خود دعانویسا هم اعتمادی ندارم بعدا یه وقت یه کار بدی در حقم کنه چی

اره عزیزم

تا میتونی دور باش از اینا

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
ببین اینکه کسی از آیندت بهت خبر بده بعله میشه ولی اینکه بتونی پیدا کنی همچین کسی رو نمیدونم چون اکثر ...

آره منم اصلا نمیتونم اعدماد کنم😑 حتی میگم نکنه مشخصاتمو بگیره بعد ازم پول بخواد در عوض اینکه دعاهای بد برام نگیره

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
من این همه فال گرفتم هیچکدوم درست در نیمود

مرسی که گفتین🌻

وای من اصلا فکرشم نمیکردم سلبریتی ها هم دنبال فالگیر باشن اصلا!!!

معروفترین های این علوم غریبه الان تو زندان اوین تحت نظر هستند ولی بعضی وقتا که بهشون آزادی مشروط میدم دوباره شروع میکنن،اسم چندتاشونو می‌دونم که الان زندانی هستند،عباس غفاری،عبدالقادر هندی،منحرف تر از همشون اسفندیار رحیم مشایی،و یکی دیگه هم بود تو یکی از استانها مدعی خدایی بود و مردم میپرستیدنش که دستگیر شد اسمشو یادم نیستش کافیه تو نت سرچ. کنید شخص مدعی خدایی

کاربر آقا هستم

حالا فکر کن این مادرشوهر احمق نفهم من بدون اجازه رفته برامون دعا گرفته میگه دعانویسه گفت جادوتون کردن احمق الاغ ، هر مشکلی برامون پیش میاد همش فکر میکنم از صدقه سر کثافتکاریای همین عفریته س

معروفترین های این علوم غریبه الان تو زندان اوین تحت نظر هستند ولی بعضی وقتا که بهشون آزادی مشروط مید ...

چقدر این دنیا عجیب غریبه... راستش یه ذره ترسیدم این پیامو خوندم😂

حالا فکر کن این مادرشوهر احمق نفهم من بدون اجازه رفته برامون دعا گرفته میگه دعانویسه گفت جادوتون کرد ...

والا بعیدم نیست. حتی اگه خودش و دعانویسه نیست بدی نداشته باشن یه وقتایی خرابکاری پیش میاد

مامانم میگه خیلی سال پیش یکی از آشناها برا رونق کسب و کارش دعا گرفت از همون روز حتی یک نفر هم نمیومد مغازش

خدا لعنتش کنه بی اجازه این کارا رو میکنه عجب زن نفهمی😑

سلبریتی ورزشکار سیاستمدار خیلیا هستن ، خدا رو ول کردن چسبیدن به مزخرفات 

گاهی حس میکنم همه چیز خیلی پر رمز و رازتر از اونیه که من میبینم! انگار که هیچی از دنیا نمیدونم یه همچین حسی

چقدر این دنیا عجیب غریبه... راستش یه ذره ترسیدم این پیامو خوندم😂

بایدم ترسید ، من سنم کمتر که بود یه نمونه شو دیدم اینکه با اجنه در ارتباطن درسته اینکه کافرن درسته اینکه خونه خراب کنن درسته ، سعی کن سمتشون نری تا خدای نکرده گیر یه از خدا بی خبر نیفتی