2777
2789
عنوان

دوستان راسته بعد دعا گرفتن و این کارا جنا آدمو اذیت میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 35 پست
بایدم ترسید ، من سنم کمتر که بود یه نمونه شو دیدم اینکه با اجنه در ارتباطن درسته اینکه کافرن درسته ا ...

آره منم کلا شانس ندارم همون منتظر باشم ببینم آینده چی میشه بهتره

فقط یه نفر تو زندگیمه دو ساله خیلی اذیت میکنه گاهی به این فکر میکردم اگه یه راهی بود دست از سرم برداره خوب میشد ولی انگار اذیتای اون بهتر از دعانویساس😬

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
والا بعیدم نیست. حتی اگه خودش و دعانویسه نیست بدی نداشته باشن یه وقتایی خرابکاری پیش میاد مامانم می ...

تو روستای آبا اجدادیمون یه سیدی بود از روی قرآن بهت میگفت تو زندگیت چه خبره چشم زخمی ، ترسی ، طلسمی از همون قرآنم دعا مینوشت چند سال پیش فوت شد گویا پدر و پدربزرگش هم عالم های بزرگی بودن و قدرت های خارق العاده ای داشتن،منتها از این آدما که سمت شیطان و کارای شیطانی نرن متاسفانه انقدر کمه که نمیشه پیداشون کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی معمولی آدمهای معمولی شرف داره به زندگی یه سری از این آدمهای مشهور

آره واقعا...

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
تو روستای آبا اجدادیمون یه سیدی بود از روی قرآن بهت میگفت تو زندگیت چه خبره چشم زخمی ، ترسی ، طلسمی ...

آره اصلا پیدا نمیشه‌ من تو شهرمون فالگیر و دعانویس اصلا نمیشناسم حتی از اون بدجنسا. مامانم هم هیچوقت دنبال این چیزا نرفته 

گاهی حس میکنم همه چیز خیلی پر رمز و رازتر از اونیه که من میبینم! انگار که هیچی از دنیا نمیدونم یه هم ...

یه چرخی تو گوگل بزنی راجع به فراماسون ها ، شیطان پرست ها ، پروژه های علمی روسیه و آمریکا که وقتی لو رفت گفتن کنسلش کردیم از این دست مطالب بخونی تازه میفهمی از هیچی خبر نداریم .

تو آمریکا محلی هست به اسم اگر اشتباه نکنم بوهمن که معروفه به اینکه سیاستمدارای دنیا سالی یه بار جمع میشن اونجا برای تصمیم گیری در مورد دنیا ، انواع کثافتکاریا رو هم انجام میدن، دنیا خیلی پیچیده تر از اونیه که میبینیم

یه چرخی تو گوگل بزنی راجع به فراماسون ها ، شیطان پرست ها ، پروژه های علمی روسیه و آمریکا که وقتی لو ...

اصلا ازشون هیچی نمیدونم! دبیرستان بودم یکی از بچه ها یه مستند در مورد فراماسونری اورده بود زنگ پرورشی من گفتم حتما خرافات محضه اصلا گوش‌ ندادم. ولی سال اول دانشگاه جسته گریخته از این چیزا شنیدم و فهمیدم دنیا اینجوری من گوگولی میبینمش نیست. بعضی وقتا هم شب میترسیدم بخوابم😁