2777
2789
ببین فایده نداره خب با یه شماره دیگه میره اصلا شاید گروهی بیرون همدیگه رو ببینن و به کسی تجاوز کنند ...

کار خودشون بوده بچه دزدی ها،هشتگ تجاوز حق مرد است رو تو اینستا و توئیتر بگردی پیدا میکنی

I'm your son's enemy 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک‌ نکنم فیک باشه چون ویو میخوره

بببین 

اینا واقعی نیستن زیاد شاید دونفر ادم واقعی تو کانال اینطور باشه 

چندتا نوجوان و جوان و مرد مریض فقط بااینا خودارضایی میکنن مطمعنم 

ببین مردی ک خانواده داره جز در موارد نادر ک مشکل جنسی داره از شنیدن این حرفا حالش بد میشه بدش میاد مثلا من الان مطمعنم برادرم و پدرم اینارو ببینن چندتا فوش میدنو بلاک 

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن

خیلییی داغونه ما دیشب بلاکش کردیم بالای سی بار ولی باز ممبر گرفت آشغال

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊
به قرآن داریم تو جهنم زندگی میکنیم

اینا واقعی نیستن زیاد شاید دونفر ادم واقعی تو کانال اینطور باشه 

چندتا نوجوان و جوان و مرد مریض فقط بااینا خودارضایی میکنن مطمعنم 

تو کل دنیاام هست ن فقط ایران

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن

به حدی چرت و پرت گفته که دلم میخواد با همون روش هایی که پیشنهاد داده به هلاکت برسونمش

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
بببین  اینا واقعی نیستن زیاد شاید دونفر ادم واقعی تو کانال اینطور باشه  ...

ن بابا کلی ادم مریض هست با گرایش های مضخرف ماها چون ندیدیم درکش سخته برامون 🤦‍♀️