2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کانال داره ترویج فحشا می‌کنه و ترویج تجاوز و به قرآن هم فحش داده پس میتونیم هر سه تای اینو گزارش بدیم و بخوایم پیگیری کنن حتی به حکومت هم تهمت زده و ادعا می‌کنه که فامیلاش اطلاعاتی هستن و باهاش همدست هستن این جرم بزرگیه و اگه به فتا گزارش داده بشه صد درصد بهتون قول میدم پیگیری کنن

من ک کلی زدم به دوستا هم گفتم شما هم همه بزنید

تاپیک و میگم😅 بزار تو نت نمونه...اسم کانال هست ممکنه برن عضو بشن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

الان با زدن این تاپیکا فقط باعث میشین دونفرم که خبر ندارن از این‌کانال کنجکاو بشن برن ببینن چه خبره.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
 این کانال داره ترویج فحشا می‌کنه و ترویج تجاوز و به قرآن هم فحش داده پس میتونیم هر سه تای اینو ...

تا الان این همه گزارش داده شد.کاری کردن؟؟

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
الان با زدن این تاپیکا فقط باعث میشین دونفرم که خبر ندارن از این‌کانال کنجکاو بشن برن ببینن چه خبره.

نه باید یکاریش بکنیم چون بیشتر مخاطباش پسرای نوجوون هستن و ممکنه بلایی سر خواهر کوچیکشون بیارن.علاوه بر اون داره به تمام مقدسات و اخلاقیات توهین می‌کنه و باید پیگیری کنیم