توروخدابیاید داره کودک ازاری و خیلی کار های دیگه رو یاد میده خودم الان توی یکی از تاپیکا دیدم رفتم پیداش کردم شماهم برید گزارش خشونت و کودک ازاری رد کنید
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه ببین تماس بگیر شاید پیگیری کردن این قضیه خیلی جدیه
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
من درخاست دوستی میدم چندتا از اسکریناش برام میفرستین ببینم چیه
میگ زن برده جنسی مردهاست باید در اختیار مردا باشن فرق نمیکنه نوزاد تازه ب دنیا امده باشه یا خواهرت باشه یا مادرت باشه هر جا دلت خواست کارتو بکن😐نمیفهمم این حجم از مخرغات چجور ب ذهنش اومده
چند بار گزارش زدم مسدود نمیشه ولی فکنم اگه خیلی زیاد باشه میشه چون یه کانال شبیه اون بوده ...
مسدود فایده نداره باید دستگیرشون کنند ممکنه تو واقعیت هم کودک ازار باشن