2777
2789
چ طوری ؟؟ میشه توضیح بدی 

096380 پلیس فتا برای جرایم شبکه های مجازی 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

این چه سمی بووووووود😱😱😱😱😱😱😱

یا خدا...یا صاحب وحشت

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه عکس دخترای مردم گزاشته چیزای بدی گفته این تاپیکا تو نت میمونه 

گزارش میزنیم آخر سر

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
چه مملکتیه😐😐😐😐

نه ببین تماس بگیر شاید پیگیری کردن این قضیه خیلی جدیه

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
من درخاست دوستی میدم چندتا از اسکریناش برام میفرستین ببینم چیه

میگ زن برده جنسی مردهاست باید در اختیار مردا باشن فرق نمیکنه نوزاد تازه ب دنیا امده باشه یا خواهرت باشه یا مادرت باشه هر جا دلت خواست کارتو بکن😐نمیفهمم این حجم از مخرغات چجور ب ذهنش اومده

چند بار گزارش زدم مسدود نمیشه ولی فکنم اگه خیلی زیاد باشه میشه چون یه کانال شبیه اون بوده ...

مسدود فایده نداره باید دستگیرشون کنند ممکنه تو واقعیت هم کودک ازار باشن

اسی گزارش بزنیم؟ هروقت خواستی گزارش بزنیم تگم کن