2777
2789

پسرم پنج ماهشه آلرژی شدید داره و اگزما.به همه چی واکنش نشون میده.به خاطر رفلکس و اگزما شبا خواب نداره. فقط با شربت هیدروکسیزین میخوابه.😭😢

خدایا شکرت😍❤💋🌷

سلام خانم میشه از حال بچتون و اگزما و آلرژی و آلرژی داروییش به من بگین؟ الان چطوره؟ خوب شده انشاالله ؟ پسر من چهار سالشه اگزما و آلرژی های مختلف داره ، به اسانس داروها هم حساسیت داره، توروخدا اگه دیدین جواب بدین، ممنون میشم.، شربت مسکن بدون اسانس پیدا کردین؟.. 🥺😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانم میشه از حال بچتون و اگزما و آلرژی و آلرژی داروییش به من بگین؟ الان چطوره؟ خوب شده انشاالله ...

سلام دوست عزیز. من الان پسرم 4 سالشه و خداروشکر نوددرصد مشکلاتش برطرف شده به جز حساسیت به شوینده.یک ماه بعد از این تایپیک پسرم رو بردم تست آلرژی و معلوم شد به ترتیب به مغزیجات، تخم مرغ، پرتئین گاوی، خربزه و.... حساسیت داره. کلی اذیت شدم تا شوینده بدن و لباس مناسب براش پیدا کردم. مسکن بدون اسانس هم قطره استامینوفن حکیم بود. 

خدایا شکرت😍❤💋🌷
سلام دوست عزیز. من الان پسرم 4 سالشه و خداروشکر نوددرصد مشکلاتش برطرف شده به جز حساسیت به شوینده.یک ...

اگزماش چطور حل شد؟ الان به داروها حساس نیست؟ به غذاهایی که آلرژی داشت چطور؟ ممنونم جواب دادین

سلام دوست عزیز. من الان پسرم 4 سالشه و خداروشکر نوددرصد مشکلاتش برطرف شده به جز حساسیت به شوینده.یک ...

پروتئین گاوی منظور گوشته یا لبنیات گاوی هم هست؟

تا کی بهش هیدروکسی زین دادین؟ سیتریزین هم میدادین؟

ببخشید زیاد میپرسم

خیلی نگرانم

میشه درمورد شوینده و لباس هم راهنماییم کنید 🥺🙏

برای اگزما دکترش یه پماد ساختگی داد و لوسیون بدون عطر واسه حمام. هیدروکسیزین واسه پسر من جواب نبود. سیتریزین خیلی بهتر بود. الانم همین ک مغزیجات یا چیزی میخوره معده اش بهم میریزه دو سی سی سیتریزین خوبش میکنه. حتی بریم سفر آب ب آب بشه معده اش بهم میریزه. پرونئین گاوی هم بیشتر شامل لبنیات میشه مخصوصا شیر. شوینده هم صابون، لباس فیروز و مایع لباس مالوچسکا صورتی. برای حمام هم پن اطفال گل سیتو. اسم لوسیونش رو یادم نیست اگر یادم بیاد میگم. مرطوب کننده بدنش هم QVکودکان بود ولی الان اصلا پیدا نمیشه

خدایا شکرت😍❤💋🌷