2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااای کاش منم این جرات تو رو داشتم😂

من حتی موهامو میخوام یه ذره کوتاه کنم دلم نمیاد میترسم یه وقت بهم نیاد😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌

كچل كچل كلاچه! روغن كله پاچه! كچل رفته به اردو براي نصف گردو! گردو گيرش نيومد! سر كچلش خون اومد.

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
چرا کچل کردی.منم پارسال کچل کردم.

واقعا؟ ریزشش شدید شده بود از کراتین همه جای خونه موی من بوده این‌قدر ریزشش زیادشده بود

بعد چند ماه رشد کردک توی موگیر بره؟

چیزی هم زدی به موهات رشدش بیشتر بشه؟

واقعا؟ ریزشش شدید شده بود از کراتین همه جای خونه موی من بوده این‌قدر ریزشش زیادشده بود بعد چند ماه ...

موهای منم به خاطر کرونا میریخت شدیدا به خاطر همون کچل کردم .برای رشدش چیزی نزدم.ولی الان یک ماهه دوباره خیلی میریزه به خاطر عمل اسلیو که کردم ریزش موی شدید دارم

موهای منم به خاطر کرونا میریخت شدیدا به خاطر همون کچل کردم .برای رشدش چیزی نزدم.ولی الان یک ماهه دوب ...

کچل کردی  ریزشش کمترشد؟

بعد چند ماه رشد کرد؟

ببخشید چ عملی کردی برای چی؟